Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ADVERTORIAL: Partener competitiv in implementarea solutiilor Oracle in industrie

09 Iunie 2005



Intelegand importanta informatizarii companiilor cu activitati de productie, in contextul unei evolutii economice dinamice, am reusit sa ne cream competente, sa promovam si sa implementam solutii integrate Oracle in piata romaneasca. Functionalitatile aplicatiilor Oracle de tip ERP au fost foarte apreciate de managementul companiilor. Complexitatea, flexibilitatea si suportul decizional pe care il ofera utilizarea acestora contribuind la o gestionare eficienta a resurselor intrepriderii, un mai bun control al businessului, un management proactiv si o mai buna adaptare la schimbarile economice.


BeneficiariClientii nostri din zona de productie care au optat pentru ERP Oracle sunt atat companii interne, cat si internationale care au investit in Romania, cu un management care a apreciat necesitatea unui sistem integrat care sa asigure atat gestionarea activitatilor tranzactionale din zona financiara, logistica, productie, investitii, resurse umane cat si un puternic instrument decizional.


Printre acestia se numara Astra Vagoane Calatori – Arad, producator in Romania al celui mai modern tren – Sageata Albastra, Turbomecanica Combustor Products (TMCP), companie a grupului General Electric SUA pentru productia de motoare de avioane, Koyo Romania – Alexandria, parte integranta a cunoscutului grup japonez Koyo Seiko, Uzina Constructoare de Masini Resita (UCMR), companie cu experienta indelungata in domeniul constructiilor de masini – utilaj energetic, metalurgic, motoare Diesel si masini electrice, Electroaparataj Bucuresti, producator de aparataj industrial de joasa tensiune si aparataj pentru instalatii si un important furnizor de piese si subansamble pentru industria auto. Aceste companii au fost constiente ca intr-o economie dinamica, in continua schimbare a factorilor interni si externi, au nevoie de un sistem informatic care sa asigure adaptabilitatea si flexibilitatea fluxurilor de business la cerintele pietei, sa suporte reorganizari de companii, noi structuri, consolidarea mai multor organizatii in grup si un suport puternic pentru management. Nu in ultimul rand, experienta si suportul unei companii puternice ca Oracle ofera pe termen lung certitudinea protejarii investitiei in sistemul informatic.


Suport Oracle


Aplicatiile Oracle sunt construite in arhitectura WEB si asigura accesul utilizatorilor indiferent de locatie la aceeasi baza de date si aplicatie, atat de pe masini fixe, cat si de pe calculatoare portabile, instrumente mobile sau wireless. Oracle E-Business Suite este complet adaptat cerintelor oricarei piete din lume, functionand in orice limba, orice moneda, conform legislatiei si standardelor de securitate din fiecare tara. Aplicatiile Oracle pun la dispozitia conducerii companiilor si utilizatorilor un set complex si flexibil de rapoarte, predefinite, cerute de legislatia in vigoare, adaptabile si construibile in functie de necesitatile utilizatorilor. Aria foarte larga de cuprindere privind fluxurile din activitatea de productie (de la integrare cu alte sisteme, ex CADCAM, pana la monitorizare costuri, planificari, sistem de asigurare a calitatii, utilizarea mai multor tipuri de productie simultan (discreta pe fluxuri, repetitiva, asamblari/executii la comanda, pe modele, pe familii de produse, linii de productie), multiple posibilitati de utilizare si gestionare a variantelor constructive produse, a proiectelor, variantelor de tehnologii, duc la o analiza in timp real a stadiului executiei si a costurilor .


Planificarea si replanificarea activitatilor de productie atat in functie de capacitatile disponibile, termene, cat si a bugetelor alocate, posibilitati avansate de simulare, expertiza internationala demonstrata de implementarea sistemului in mii de intreprinderi din lume, o echipa puternica de suport tehnic care asigura maparea in aplicatie a functionalitatilor aduc valoarea adaugata si forta unui sistem informatic modern. Forta unei solutii informatice depinde esential de expertiza companiei care o livreaza, simpla comparare a functionalitatilor nu este edificatoare.


„Credem ca in viitor ritmul cu care acest tip de aplicatii se vor extinde va fi foarte rapid. Asiguram companiile care doresc sa isi gestioneze intregul flux de activitati cu aplicatiile integrate Oracle, ca RomSoft este un partener de incredere in implementarea solutiilor de tip ERP, statutul de Partener Certificat pentru implementarea pachetului Oracle E-Business Suite confirmand competentele si experienta noastra. Promovam „un sistem de succes pentru companii de succes“ – Claudia Ursateanu, Director General RomSoft.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite