Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ADVERTORIAL: Grupul Energobit implementeaza solutia WIZPRO pentru managementul modern al afacerilor

09 Iunie 2005



Grupul de companii private EnergoBit, cu sediul central in Cluj-Napoca, si-a reconsolidat parteneriatul cu firma Wizrom, optand anul trecut pentru trecerea la un nou sistem oferit de acest cunoscut furnizor de solutii integrate pentru managementul afacerilor care sa raspunda cerintelor tot mai complexe generate de dezvoltarea si consolidarea pozitiei sale pe piata.


Scurtarea timpului de ofertare si contractare, optimizarea procesului de urmarire a contractelor, obtinerea unor date on-line privind centrele de cost si generarea de rapoarte automate au fost numai cateva din beneficiile pentru afaceri pe care grupul Energobit le-a avut in vedere atunci cand s-a decis sa implementeze o solutie informatica pentru planificarea resurselor intreprinderii.


Grupul a intreprins un studiu al solutiilor ERP (Enterprise Resource Planning – Planificarea resurselor intreprinderii) existente pe piata din Romania si, dintr-o lista de cinci astfel de sisteme informatice selectate, a optat pentru solutia WizPro de la Wizrom Software.


„Sistemul raspunde cerintelor noastre de a evidentia centrele de profit si centrele de cost, genereaza rapoarte flexibile la cerere si ne-a fost oferit la un pret competitiv si in conditii de plata avantajoase“, declara domnul Stefan Gadola (foto), Vicepresedinte al Grupului EnergoBit.


De asemenea, se asigura legatura on-line cu punctul de lucru din Bucuresti, ceea ce inseamna ca sediul central primeste informatii din capitala si poate transmite date catre aceasta locatie in timp real.


Sistemul WizPro este o solutie informatica integrata pentru managementul afacerii, destinata companiilor cu activitate in domeniul serviciilor, comertului si productiei.


Este o platforma bazata pe o tehnologie orientata pe module–managementul relatiilor cu clientii, managementul aprovizionarii, management de proiect, planificarea avansata a productiei combinata cu planificarea traditionala a necesarului de materii prime si materiale, urmarirea contractelor de service, precum si multe alte module necesare pentru a asigura un management modern al afacerilor – toate integrate intr-un sistem deschis.


WizPro raspunde cerintelor speciale ale companiilor fara a fi necesare modificari si adaptari costisitoare. Mai mult, pe masura ce o companie se dezvolta, se pot instala noi module fara investitii suplimentare.


Implementarea sistemului WizPro este in faza avansata pentru firmele grupului EnergoBit – Energobit, o companie ce acorda servicii in domeniul energiei electrice si comercializeaza echipamente electrice, Energolux, firma specializata in proiectarea si comercializarea echipamentelor de iluminat interior, Energobit Schreder, producator de corpuri pentru iluminat stradal si ENEX, furnizor de energie electrica si gaze naturale.


„Implementarea unui astfel de sistem informatic necesita in primul rand implicarea conducerii celor doua companii, dar si numirea unui responsabil de proiect. Procesul a demarat mai greu, in principal din cauza unor dificultati in procesul de comunicare, implementarea unui sistem ERP necesitand schimbarea atitudinii fiecarui angajat, precum si din cauza lipsei unei analize interne anterior demararii proiectului”, spune domnul Stefan Gadola.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite