Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ADVERTORIAL:TRUSTER® EX8400 – disponibilitate, scalabilitate, putere, toate intr-un singur server dedicat mediului Entreprise

09 Iunie 2005



De la un anumit punct in cursul activitatii acestora, cresterea economica a companiilor se sprijina foarte mult pe disponibilitatea infrastructurii hardware.


Este de neconceput o crestere in domenii cu inalte cerinte de prelucrare a datelor precum domeniul financiar, comercial, productie de bunuri si distributie, domenii in care transferul informatiei este aproape instantaneu, fara o puternica sustinere hardware cu disponibilitate si performanta mare si foarte mare.


Conceptul de „real-time business” este legat indiscutabil de performanta, capacitate, disponibilitate si abilitatea specialistilor de a proiecta structuri IT cat mai performante.


Venind in sprijinul acestor concepte, PRO SYS ofera echipament complet pregatit pentru noul mediu Entreprise, un adevarat campion in prelucrarea datelor, ce subliniaza notiunile de disponibilitate si putere de calcul: serverul TRUSTER® EX8400.


Serverul TRUSTER® EX8400, bazat pe noul chipset Intel® E8500, asigura:
-putere mare de calcul: pana la 4 (patru) Procesoare Xeon® MP 64-bit cu pana la 8 MB cache
-suport pentru cele mai complexe aplicatii: pana la 64 GB DDR2 ECC REG, memory RAID / sparing / mirroring; module de memorie hot-plug
-scalabilitate: 7 sloturi PCI: 1xPCI Express x8 (hot-plug), 3xPCI Express x4 (hot-plug), 1xPCI-X 133MHz (hot-plug) si 2xPCI-X 100MHz (non-hot-plug), Optional Modul Fibre Channel Intel®
-protectie date: pana la 3TB in RAID, SCSI hot-swap
-disponibilitate: surse redundante (1.5kW 1+1 hot swap), sistem de racire redundant si hot-swap
Mediile de business care nu suporta intreruperi in operare (downtime) sunt destinatia predilecta a acestui tip de server care este astfel conceput pentru a avea o disponibilitate de peste 99.999 % (downtime sub 8 ore/an), ceea ce in limbajul de specialitate este denumit ca „Always-on Enterprise”.


PRO SYS este una dintre putinele companii de pe piata romaneasca ce ofera servicii complete de service on-site cu timp de rezolvare garantat.


De asemenea, scalabilitatea este o caracteristica esentiala, arhitectura serverului TRUSTER® EX8400 fortand limitele unei cresteri accentuate a afacerii deservite de acesta, ceea ce duce la o scadere a costurilor legate de investitii si o crestere a eficientei pe termen lung.


Ca intotdeauna, PRO SYS urmareste sa ofere clientilor sai o solutie si nu un simplu produs. TRUSTER® EX8400 se poate constitui in piesa centrala dintr-o infrastructura IT complexa, incluzand sisteme de stocare, back-up, management si comunicatii.


Cu suport pentru principalele sisteme de operare (32bit & 64bit), TRUSTER® EX8400 ofera companiilor un avantaj competitiv, element tot mai important in analiza solutiilor de infrastructura IT.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite