Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ADVERTORIAL: Servere personalizate

09 Iunie 2005



Serverul, minunea tehnicii pe care companiile, mici si mari deopotriva, isi bazeaza cea mai de pret avutie–informatia. Este usor sa observam implicatia imediata a frazei de mai sus: serverul, fie el unul care protejeaza informatiile companiei de intrusi din exterior (firewall), fie ca le pastreaza pentru a le tine la dispozitia clientilor (file server, database server sau web server) sau orice alt rol pe care ar putea sa il ia, este un stalp care sustine oricare afacere, mare sau mica.


Up-time-ul–tinta suprema


Dar, acestea sunt lucruri pe care le stim sau le banuim cu totii. Rolul unui server este foarte important in reteaua unei companii, fie ca este vorba de o mica intreprindere sau de un mare provider de Internet sau Web hosting, de exemplu. Serverul nu are voie sa greseasca sau sa nu fie acolo cand utilizatorii au nevoie de serviciile oferite de el.
Totodata, desi scenariul de mai sus este destul de plauzibil, server-ele sunt construite pentru un scop anume, iar configuratia lor poate varia de la ceva foarte simplu, care are multe in comun cu un sistem obisnuit, pana la redundanta maxima: sursa de alimentare redundanta, discuri redundante, memorie redundanta.


Server-ele Senorg–flexibilitate si fiabilitate


Senorg Romania ofera clientilor sai posibilitatea de a avea un server asa cum isi doresc: clientul poate specifica o configuratie anume sau un scop pentru care va utiliza serverul. Senorg o va transforma in realitate utilizand componente ce poarta marci de renume: Intel si Supermicro.


Ce au in comun aceste doua marci si titlul paragrafului? Sunt cele mai mari companii producatoare de servere care ofera posibilitatea crearii unor configuratii la cerere.


Supermicro


Numele Supermicro este legat de cea mai rapida crestere din industria server-elor. Avand ca atu-uri stabilitatea si si fiabilitatea, dar si modularitatea echipamentelor, renumele companiei a trecut de mult granitele tarii de bastina.


Compania si-a concentrat eforturile pentru a asigura o calitate deosebita produselor sale. Pentru aceasta, sunt integrate cele mai bune componente la oricare nivel al productiei, pentru a obtine echipamente care sa functioneze in cele mai vitrege conditii, procedura care, practic, elimina orice risc de down-time.


Totodata, prin colaborarea stransa cu principalii producatori de procesoare (incluzand aici chipset-uri, memorii si altele), cele mai noi tehnologii sunt integrate de Supermicro si apar pe piata sub aceasta marca mult inaintea altor produse concurente.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite