Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Primul CALL CENTER Motorola ROMANIA

10 Iulie 2005



Dedicat utilizatorilor de telefoane mobile marca Motorola, primul Call Center Motorola Romania a primit, de la inaugurarea sa, in aprilie a.c., peste 3.500 de apeluri. Asa cum era de asteptat, cele mai multe apeluri sunt cele telefonice (021–30.57.999 tarif normal), insa un numar semnificativ de apelanti contacteaza Call Center-ul pe fax sau pe e-mail (fax 021 30 57 998, e-mail info.ro@motorola.com).


In cele trei luni de la lansare, echipa de la capatul firului s-a confruntat in special cu solicitari legate de setarile automate si manuale pentru serviciile WAP si MMS, dar si cu cereri de informatii legate de presale. De asemenea, un numar mare de solicitari se refera la distribuitorii autorizati Motorola din toata tara sau la service-ul autorizat, unde utilizatorii telefoanelor mobile Motorola se pot adresa pentru rezolvarea diferitelor probleme.


In oricare dintre zilele lucratoare, in intervalul orar 09:00–17:00, o echipa specializata, care dispune de cunostintele si de experienta necesare realizarii in conditii profesionale a unui dialog eficient, raspunde cererilor venite din partea celor interesati sa isi rezolve posibile neclaritati sau sa afle mai multe detalii despre telefoanele mobile marca Motorola.


Cu o medie de varsta de 30 de ani, echipa Call Center-ului Motorola este formata din persoane cu studii superioare care au experienta prealabila in Customer Service si care isi propun sa isi imbunatateasca in permanenta cunostintele de comunicare si cunostintele tehnice.


Una din cele 100 de companii incluse in celebrul top Fortune 100, Motorola este lider mondial in comunicatii wireless si ofera produse si solutii care asigura Seamless Mobility – mobilitate fara limite in comunicarea pe retele wireless, sisteme electronice integrate pentru industria auto si retele de banda larga. Acasa, in masina, la locul de munca sau oriunde ne-am afla in miscare, mobilitatea fara limite in comunicare inseamna ca poti sa ai acces la lucrurile si la informatiile de care ai nevoie in orice moment si in orice loc. Seamless Mobility – mobilitate fara limite in comunicare inseamna convergenta tehnologiei si asigura o comunicare mai inteligenta, mai rapida, mai flexibila si mai eficienta sub raportul costurilor.


In anul 2004, vanzarile globale ale companiei Motorola au fost de 31,3 miliarde de dolari.


Un clasament al celor mai frecvente intrebari primite de echipa Call Center-ului Motorola ar arata astfel:


1. De unde pot cumpara un telefon mobil marca Motorola?


2. De unde pot cumpara accesorii pentru telefoane Motorola? (si cele mai frecvente exemple in acest sens sunt cele legate de pachetul Mobile Phone Tools, incarcatoare si incarcatoare auto, acumulatori)


3. Care este termenul mediu de reparatie a terminalelor in service-ul autorizat Motorola?



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
izgarian
Am un moto em325. Cum pot descarca imaginile foto de pe telefon pe calculatorul meu? Va rog sa-mi raspundeti pentru ca in ghidul de initiere nu apare specificat aceasta operatie.
10 Mai 2009, 01:06:12
Ilea Dumitru
Buna ziua, Cred ca telefonul Dv.ar trebui sa functioneze. Am primit un Motorola RAZR V3.Cind vreau sa intru in Address Book imi cere Unlock Code,cod pe care nu il mai stie nimeni.Cum pot rezolva acesta problema? Multumesc. 16.07.2009
16 Iulie 2009, 01:46:58
LEAU VALENTINA
Mai functioneaza acest call center ? Sun si o robotica imi spune ca este inchis. As avea de lamurit o probleme legata de originalitatea unui telefon achizitionat recent de la un distribuitor al firmei. Cum pot intra in legatura cu cineva de la firma?
07 Septembrie 2009, 11:50:21
ratzek adi
buna ziua am si eu un motorola v8 si as dori sa stiu unde pot sa l repar in romania ca eu sant din petrosani
14 Decembrie 2009, 01:15:30
opritescu marian
am cumparat in decembrie 2009 un terminal motorola ve 66 la liber din magazinul germanos -sediul general-pod baneasa.am mari probleme cu acesata.acumulatorul nu ma tine nici doua zile.a fost o data in service-14 zile.a sosit mai rau ca inainte.lucrez la antena 1.tel.0723 269 041.va rog contact urgent.
03 Martie 2010, 06:00:52
marian radulescu
Am probleme cu acumulatorul ce se descarca chiar si dupa o zi in care am vorbit numai de 3 sau 4 ori, mai ales daca este frig afara.Telefonul il am de 2 ani in aprilie.Bateia de ION LITIO de 3,7Vcc are codul BT 50.
06 Martie 2010, 04:15:25
Manole Bogdan
Am cumparat de o saptamana de la Cosmote un ZN300 si dupa 20 mesaje primite (SMS) si 10 trimise, 100 numere de telefon si nici un filmulet sau fotografie in memorie, imi afiseaza memorie plina. Exista solutie sau trebuie returnat??? Multumesc.
07 Mai 2010, 09:34:22
rusu simona
Sunt adica am fost clientul d-voastra fidel timp de zece ani,dar un eveniment recent m-a determinat sa renunt la serviciile dvoastra nu fara regret dar asta este ori cum o companie de calibrul Motorola nu va suferi pt ca va pierd un client ori cit de fidel ar fi acesta.Oare? Dar sa va spun motivul suparari mele au fost posesorul a doua terminale modelul V8 care s-au dovedit a se defecta identic.Defectul consta in ruperea carcasei in zona balamalei dreapta a clapetei. Pe primul nu l-am trimis la reparat ca iesise din garantie dar pe cel de-al doilea l-am trimis iar reprezentantul firmei mi-a returnat terminalul cu mentiunea ca am pierdut garantia intrucit a fost activat senzorul de umiditate. Stimatii mei domni este foarte mica probabilitatea ca o balama din PVC sa se rupa din cauza umiditatii, probabil aceasta explicatie tine in SUA dar nu in romania si nu la o persoana cu studii tehnice. As vrea sa cred ca totusi a fost vorba de un exces de zel al salariatului de la receptie si nu politica firmei Motorola referitoare la clientii sai chear daca acestia sunt din europade est. V-am scris aceste rinduri in speranta ca o sa primesc un raspuns in termenul legal fara a fi obligat sa trimit aceasta plingere firmei mama si forurilor competente din romania si europa! cu respect.
02 August 2010, 06:52:17
nelu19
Am achizitionat la sfarsitul anului trecut un telefon Motorola EX 128 de la unul din magazinele germanos din Baia Mare. Curand dupa aceea m-am lovit de o problema. Nu mai put accesa serviciul de internet webnwalk. Mentionez ca in momentul in care am cumparat telefonul,acest serviciu functiona foarte bine. La doua zile dupa ce am achizitionat telefonul, nu a mai functionat acest serviciu. In data de 1 ianuarie a functionat iar. De atuci deloc. Ma poate ajuta si pe mine cineva sa lamuresc acest mister? Va multumesc anticipat.
09 Ianuarie 2011, 10:03:19
xamo
Am cumparat un telefon motorola DEFY de la Cosmote agentia de pe Mosilor nr 2. telefonu era cred gata stricat deoarece difuzorul aparatului nici macare nu se aude cad apelez sau sunt apelat (testul aparatului sa facut cu speakeru activat) .Am zis ca e ok si sa ajung dupa cateva zile sa constat ca nu exista nici o setare cu care sa activez sonorul microfonului intern deci tel se comercializeaza cu defectul din fabricatie.Dupa care am fost trimis cu el la servici ,deci in concluzie cosmote comercializeaza telefoane defecte daca nu esti atent sa ii faci un test complet constati ca te alegi un un tel cu probleme.
09 Martie 2011, 12:57:53
motorola ve66
am un motorola ve66 care este in garantie dar cu probleme.fotografiile le face cu capul in jos si sare comenzile.Va rog sa imi indicati un service daca se poate in cartierul militari sau in apropiere.VA multumesc.
17 Iunie 2011, 04:57:55
aurelian
pe 29.04.20011 am cumparat un motorola w388.ca si caracteristici am fost incantat,numai ca pe 24.05.2011 ecranul s-a albit.pe 31.05.2011 am fost cu el la germanos pentru a-l trimite la service bucuresti.nu mi s-a oferit aparat la schimb ca sa-l folosesc pe timpul reparatiei contrar legii in vigoare.in acest fel am pierdut c/val.a 2 cartele cosmote plus faptul ca nu am mai putut suna si nici sa mai fiu sunat.cei de la service mi-au scos din garantie aparatul pe motiv ca aparatul a luat contact cu lichid.consider ca acest motiv este inventat sau produs intentionat de service pentru a scoate din garantie aparatele iar ei sa castige un ban "CINSTIT".aparatul a stat in service din 31.05.2011 pana pe 19.06.2011.consider ca este o bataie de joc fata de clienti coroborata cu discreditarea firmei.pacat.ma voi adresa o.p.c.pentru a beneficia de rigorile legii.
24 Iunie 2011, 01:35:50
CRISTIAN
VROIAM UN MOTOROLA DAR NICI SA NU MAI AUD CAND VAD CE SCRIE AICI.INTRADEVAR ASA ESTE CUM SE AUDE SUNTETI PE DUCA
23 August 2011, 04:50:11
marian
salut am un tel. motorola mini defy este in garantie .a aparut o prob. la cautare posturi radio nu mai prinde nici un post,initial am sters posturile de radio si am dat sa caute dar nu mai prinde nici un post.ce este de facut.multumesc astept raspuns
25 Octombrie 2012, 03:00:49
BALTESIU CRISTIAN
Buna ziua , Posed un Motorola Atrix in garantie,care are o problema se touchscreen,deci trebuie schimbat. Unde trebuie sa ma adresez ? multumesc mult
22 Mai 2013, 05:44:09
Bobe radu
Buna ziua as dori daca se poate sa ma ajutati am luat acum 2 zile un moto g de la media galaxy si l am tinit doar o zi si ieri l am dus inapoi pentru ca nu mai mergeanu se mai aprindea, cei din magazini au zos ca trebuie trimis la service la bucuresti si ca dureaza ceva eu acum cr pot face am dat 850 si am ramas fara telefon si poate imi aduce tot telefonul ala eu as dori ori bani ori un telefon la fel dar sigilat cel pe care l an luat era utimul de pe raft aia a fost greseala mea ca nu trebuia sa l iau va multumesc si astept raspuns
25 Iunie 2014, 12:43:57
Bobe radu
Si va rog daca se poate sa ma sunati bobe radu 0746010222
25 Iunie 2014, 12:48:32
Nelu
Buna ziua! Am un ceas motorola moto 360 a 2-a generatie cu probleme,as dori sa stiu un numar de telefon sau unde pot trimite ceasul pentru reparatie sau inlocuire cu unul"nou"? Multumesc
04 Septembrie 2016, 05:24:53
Sevcenco Andrei
Doamnelor, Domnilor buna ziua. Am o mare problema si totodata o mare rugaminte si anume: am primit un telefon Motorola E(2nd Gen) avec 4G, XT 1524, model SM 4017AE7E1. Problema este ca nu am primit si manualul de utilizare in limba romana. Asa ca va rog, daca este posibil si daca sunteti amabili, sa-mi trimiteti pe mail-ul meu acest manual. Va multumesc anticipat. 13.11.2016 A. Sevcenco
13 Noiembrie 2016, 02:46:05
marian
buna ziua , ma numesc marian si doresc sa stiu si eu unde ma pot adresa pt o informatie legata de un telefon mobil motorola,rog un raspuns cum pot debloca un telefon mobil motorola.o zi buna sa aveti.
29 Decembrie 2016, 11:16:38
marius
am un z2 care s-a stricat si l-am dat la reparat prin service-ul Telekomului; dupa o saptamana de asteptare mi s-a spus ca o sa-l primesc inapoi pt. ca respectivul service nu are piese pt. reparare! Puteti sa-mi recomandati un service serios pt. mobilele Motorola, care sa-si faca treaba? multumesc; astept un raspuns pe mail.
09 Aprilie 2019, 08:02:55
marius
iertat-ma, de suparare am uitat sa va spun ca sunt din Bucuresti; deci, un centru de service bun pt. Z2.
09 Aprilie 2019, 08:06:03
Gujan Fineas
Bună am un telefon moto g13 și de azi-dimineață a început să cânte singur nu am avut probleme la început dar asta e destul de deranjant,telefonul merge perfect dar muzica respectivă nu o pot opri vă rog ajutațimă!🙏
31 Ianuarie 2024, 11:29:20