Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Tehnologii de ultima ora de la BitDefender: BitDefender Mail Protection Plus

10 Iulie 2005



Alaturi de serverele de fisiere si statiile de lucru, serverele de mail sunt parte esentiala a retelei unei companii. Vulnerabilitatea acestora in fata aplicatiilor malitioase este vizibila atunci cand intreaga retea este infectata din cauza unui e-mail cu atasament virusat ajuns la destinatar, sau cand angajatii nu reusesc sa isi indeplineasca cu succes activitatile zilnice din cauza sutelor de mesaje nesolicitate din care trebuie sa selecteze pe cele utile.
Pentru protectia serverelor de mail sub Linux, SOFTWIN a lansat de curand BitDefender Mail Protection Plus. Flexibil, robust si inteligent, BitDefender Mail Protection Plus a fost primit inca de la lansare cu interes de IT managerii din intreaga lume. Modulul sau de instalare si interfata de administrare menu-based au fost apreciate de cptre specialisti, iar publicatii de prestigiu au confirmat acest lucru.


Realizat pentru a functiona perfect cu orice distributie sau server de mail Linux, produsul poate fi utilizat cu maxima usurinta fara a-i fi afectata capacitatea de administrare a unui volum considerabil de trafic de e-mail.


Nou:


ALISE (BitDefender Advanced Linux Installer Script Engine – un instrument ce ajuta la instalarea produsului) detecteaza automat configuratia sistemului, extrage oricare dintre pachetele necesare din retea, detecteaza serverele de mail instalate si recomanda agentul/agentii cei mai potriviti a fi folositi in situatia data, acestia fiind apoi instalati automat. Acest proces de instalare dureaza aproximativ 60 de secunde, nefiind necesara nici o configurare ulterioara.


Caracteristici principale:
-rata de detectie de 100% pentru toti virusii aflati in libertate, prin intermediul puternicelor sale motoare de scanare, certificate de ICSA Labs, Virus Bulletin, CheckMark, CheckVir si TÜV;
-cea mai rapida viteza de reactie la aparitia unor noi virusi (conform recenziilor realizate de AV-Test, Virus Bulletin, PC-Welt si altii);
-decongestionarea cailor de comunicare, prin sortarea si separarea mesajelor legitime de cele nesolicitate si de cele care contin aplicatii malitioase, la nivelul serverului de mail;
-ALISE (Advanced Linux Installer Script Engine) pentru o instalare usoara si fara probleme;
-interfete de administrare multiple, flexibile si usor de folosit.


BitDefender Mail Protection Plus este o solutie certificata Mandriva si a fost nominalizata ca Product of the Day de catre prestigioasa revista Linux Journal.
Pe website-ul BitDefender ( http://www.bitdefender.ro/bd/site/form.php) este disponibila o versiune de evaluare de 30 de zile complet functionala.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite