Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Solutii hardware unificate de securitate a retelei

10 Iulie 2005



Securitatea retelei si a informatiilor a devenit astazi o problema pe care toate companiile, de la cele mici pana la cele mai mari, trebuie sa o ia in calcul atunci cand au o conexiune la Internet. Avand in vedere diversitatea atacurilor, companiile trebuie sa gaseasca solutii pentru o protectie sigura, eficienta, completa si, nu in ultimul rand, avantajoasa ca pret. Securizarea completa a retelei putea fi realizata, pana nu demult, doar prin instalarea mai multor produse complementare, care sa asigure impreuna cat mai multe functii de protectie. Solutiile actuale FortiGate oferite de FORTINET asigura o protectie completa si eficienta, folosind un singur produs.


FORTINET a dezvoltat intr-un singur produs 7 functii accelerate de ASIC: Antivirus, VPN, Firewall, IDS, Filtrare de continut web si email, Antispam si Traffic shaping. Datorita performantelor, inca de la aparitia lor in 2002, sistemele FortiGate oferite de Fortinet s-au impus tot mai mult pe piata, ceea ce a condus la o crestere semnificativa de la an la an, atingand acum aproximativ 90.000 de produse instalate in intreaga lume. Produsele Fortinet sunt singurele sisteme din lume ce detin certificari ICSA pentru 4 din functiile lor de securitate: Antivirus, Firewall, VPN, IDS.


Routerele inteligente FortiGate cu functii integrate reprezinta un produs revolutionar pe piata de securitate, avand o administrare extrem de facila, printr-o interfata web intuitiva sau CLI, un sistem automat de update pentru ultimele semnaturi virus, atacuri, reguli antispam si continut web nepotrivit. In plus, instalarea se realizeaza rapid, iar licenta de utilizare este acordata pe produs si nu in functie de numarul de utilizatori, astfel incat FortiGate ofera cel mai bun raport performanta/cost si functionalitati/cost de pe piata.


FORTINET este numarul 1 in lume pe piata solutiilor unificate de securitate si este singurul producator de sisteme hardware cu functionalitati integrate care utilizeaza propria tehnologie de chipuri ASIC pentru a spori vizibil performantele antivirus si a celorlalte functii de securitate. Gratie acestei tehnologii si posibilitatii de a functiona in mod NAT (ca router) sau Transparent, FortiGate este singurul produs hardware ce asigura o scanare completa, in timp real, a traficului, fara a afecta performanta retelei si care blocheaza atacurile inainte ca acestea sa patrunda in retea.


Solutiile FortiGate se adreseaza tuturor tipurilor de companii.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite