Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Servicii Externalizate pentru Arhivare Electronica si Document Management

10 Iulie 2005



Implementarea unui sistem de arhivare electronica a documentelor in cadrul unei organizatii ofera avantaje deosebite acesteia, cu impact direct asupra productivitatii si relatiei sale cu clientii, precum:
-reducerea riscurilor asociate pierderii si a degradarii documentelor;
-reducerea cheltuielilor de accesare a arhivei fizice;
-reducerea substantiala a timpului de raspuns fata de solicitarile clientilor;
-marirea productivitatii organizatiei prin marirea gradului de reutilizare a informatiilor existente in interiorul acesteia;
-eliminarea vulnerabilitatilor generate de accesul necontrolat la documentele din arhiva si eventuala distrugere accidentala a acesteia.


De ce externalizare?
Multor companii le lipsesc resursele pentru initiative majore de acest tip, motiv pentru care multe recurg la servicii externalizate (outsourcing).


Serviciile externalizate de arhivare electronica reprezinta o modalitate eficienta pentru reducerea costurilor organizatiei, marirea productivitatii si a nivelului de calitate, permitand focalizarea companiei pe activitatile de baza pe care sunt profilate si reducerea factorilor perturbatori generati de activitatile auxiliare.


Un alt avantaj este acela ca in companiile care recurg la outsourcing, personalul de IT este eliberat de un numar important de sarcini si se poate ocupa de proiectele aferente activitatilor de baza.


Star Storage, prin resursele tehnice de care dispune in prezent si personalul sau calificat, ofera clientilor sai servicii complete, la un nivel superior de calitate garantat de procedurile interne implementate pe linia asigurarii si controlului calitatii.


In calitate de furnizor de servicii, care realizeaza si administreaza solutii de conversie a documentelor, ca o activitate constanta de zi cu zi, Star Storage detine cea mai buna expertiza tehnica in acest domeniu. Totodata, compania noastra poate furniza acest serviciu in regim esalonat, astfel incat orice client, la intervale prestabilite de timp, poate preda documentele fizice generate in ultima perioada catre centrul de conversie al Star Storage si, in cel mai scurt timp posibil, acestea vor fi returnate, in acelasi format sau intr-un format prestabilit de ambele parti (coperti noi, etichetare, etc.), impreuna cu rezultatul conversiei, aflat pe medii de stocare precum CD, DVD, MO. Acest tip de serviciu permite calcularea cu usurinta a costurilor implicate de procesul de conversie in vederea bugetarii corespunzatoare pe perioade mari de timp.


Serviciul furnizat este unul la cheie utilizand integral resursele Star Storage – echipamente, personal calificat si specializat, mijloace de transport, proceduri de lucru, proceduri de securitate a documentelor si informatiilor pe parcursul intregului proces de conversie (de la preluarea din sediul/sediile beneficiarului pana la restituirea acestora si a rezultatelor conversiei la sediul/sediile beneficiarului), suporti optici CD-R/ DVD-R, medii TRUE WORM – inclusiv canale de comunicatie in cazul in care procesul de conversie se initiaza de la sediul beneficiarului.


In ceea ce priveste echipamentele de scanare, Star Storage detine in prezent intreaga gama de scanere existenta pe piata, de la formate uzuale (A0), cu modalitate de scanare automata ADF (Automatic Document Feeder) sau manuala (flatbed sau camera scanner–fara contact cu originalul) pentru documente fragile sau documente de tip manuscris sau carte veche.


In cazul in care clientii doresc ca dupa conversia arhivei fizice existente sa continue procesul de conversie a documentelor care apar in continuare, compania noastra proiecteaza si implementeaza solutii specializate de captura/ arhivare electronica si management al documentelor.


O garantie a calitatii solutiilor oferite o constituie parteneriatele pe care Star Storage le are cu firme de renume in domeniul capturii de documente precum: Captiva Software si ABBYY si in domeniul sistemelor de gestiune a continutului precum: EMC Documentum si IBM.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite