Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

TotalSoft a devenit Oracle Platinum Partner

16 Iunie 2011



Compania TotalSoft a anuntat ca a devenit Oracle Platinum Partner, nivel de parteneriat care confirmă specializarea casei de software pe cinci competențe distincte: Oracle Database, Oracle BI, Oracle Golden Gate, Oracle Enterprise Manager si Oracle Primavera.


Pe specializarea Primavera, TotalSoft detine o expertiză de 17 ani pe piața din România, expertiză care a dus la castigarea unui portofoliul de peste 650 de clientii, precum si la intrarea si impunerea TotalSoft pe nisa de piată dedicată consultantei în project management.
Pentru obţinerea statutului Oracle Platinum Partner, TotalSoft a trecut o serie de teste care au certificat atât capacitatea tehnică, cât si competentele specialistilor săi în tehnologia Oracle. Astfel, membrii echipei sale s-au certificat în competente de vânzare, pre-vânzare, dezvoltare, implementare si suport tehnic pentru toate cele cinci specializări.
Odată cu avansarea în cadrul ecosistemului de parteneri Oracle, TotalSoft isi va diversifica oferta de produse si servicii care au la bază această tehnologie, oferind pietei o alternativă solidă atât în ceea ce priveste tehnologia, serviciile, produsele, cât si în ceea ce priveste furnizorii de software.


TotalSoft este partener Oracle din anul 1998, unul dintre cele mai recente proiecte realizate pe această tehnologie fiind portalul www.rncis.ro prin intermediul căruia orice persoană fizică sau juridică poate vedea calificările oferite de universitatile din România.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite