Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

HP lanseaza Performance Suite

16 Iunie 2011



HP lanseaza Performance Suite, un pachet de solutii software care ajuta companiile sa isi masoare, analizeze si imbunatateasca performanta IT. In prezent, cei mai multi indicatori de performanta (KPI) pentru IT sunt colectati din sisteme disparate prin diferite metode, crescand astfel complexitatea administrarii si ingreunand sarcina companiilor de a se adapta rapid schimbarilor de pe piata.


De aceea, HP Performance Suite va include noul software HP IT Executive Scoreboard ce ofera o privire de ansamblu asupra indicatorilor critici de performanta la diferite niveluri de management IT, avand la baza modelul deschis IT Data Model, ce ofera posibilitatea de a integra date din surse multiple, chiar din produse oferite de furnizori externi diferiti. De asemenea, instrumentele online HP CIO si Cloud Assessment le vor permite clientilor sa isi evalueze rapid nivelul existent de maturitate al proceselor de administrare a performantei.
In plus, serviciile HP Strategic Advisory sunt gandite astfel incat sa le permita companiilor sa isi defineasca proprii indicatori de performanta in functie de prioritatile de business si sa construiasca apoi strategii de implementare relevante.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite