Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Vodafone a lansat noul HTC Sensation

17 Iunie 2011



Vodafone Romania a lansat in premiera noul HTC Sensation, cel mai performant smartphone al momentului din portofoliul HTC.
Iuliana Rebegea, Associate Director, Terminals, Vodafone Romania a declarat ca vanzarile de smartphone au reprezentat peste 25% din vanzarile totale ale Vodafone Romania de la inceputul acestui an (fata de 15-17% la sfarsitul lui 2010 si 4% la inceputul lui 2010).
HTC a obtinut venituri in 2010 de 9,4 miliarde de dolari.


Telefonul imbina tehnologia de ultima ora cu o interfata ce ofera acces la multiple resurse de divertisment si aplicatii multimedia. Telefonul este disponibil in portofoliul Vodafone Romania si poate fi achizitionat in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, precum si prin magazinul online Vodafone. Atat noii utilizatori Vodafone, cat si clientii existenti pot achizitiona noul HTC Sensation la preturi pornind de la 139 Euro (TVA inclus), impreuna cu pachetul smartphone Complet 1500 si Internet pe Mobil 1GB pentru o perioada contractuala de 2 ani.


Smartphone-ul HTC Sensation functioneaza cu un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon de 1,2 GHz, care faciliteaza redarea graficii complexe si rapiditatea in adresarea comenzilor. Ecranul generos al device-ului, de 4,3”, ofera o rezolutie qHD.
Carcasa de aluminiu inglobeaza o camera cu senzor de 8 megapixeli, capabila sa inregistreze Full HD, la 1080p, cu sunet full stereo, cu o frecventa de 30 de cadre pe secunda.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite