Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Intel anunta un nou program de parteneriat

17 Iunie 2011



Intel anunţă lansarea în România a programului Intel Technology Provider, adresat atât companiilor care comercializează sau asamblează produse Intel, cât şi resellerilor de sisteme sau soluţii bazate pe tehnologiile Intel. Companiile înscrise vor beneficia de sprijinul Intel pentru dezvoltarea de produse, suport tehnic şi de vânzări, precum şi informaţii de ultimă oră, necesare pentru a fi competitive pe o piaţă în continuă schimbare.


Programul Intel Technology Provider combină experienţa acumulată de Intel în domeniul colaborării cu partenerii din canalul de distribuţie de câteva decenii, cu realităţile actuale ale industriei IT, atât pentru vânzările tradiţionale, cât şi pentru cele din mediul online. Programul oferă acces la traininguri, suport de marketing, suport individual, garanţie avansată şi la programul Intel Flex+.


Totodată, Intel pune la dispoziţia partenerilor cursul online, Intel Expert. Obiectivul acestuia este să ajute partenerii şi angajaţii lor nu doar să înţeleagă mai bine tehnologiile Intel, ci să şi folosească cunoştinţele dobândite în cadrul departamentului de vânzări. Cursurile sunt disponibile 24 de ore la cerere, sub forma de traininguri, videoclipuri sau seminarii online. Finalizarea cursului este recunoscută de Intel prin Certificatul Intel® Expert.
În 2011, programul Intel® Technology Provider îşi propune să contribuie la creşterea susţinută a partenerilor din canalul de distribuţie nu numai pe segmentul tradiţional al PC-urilor, dar şi al notebook-urilor, unde cea de-a doua generaţie a gamei de procesoare Intel® Core™ joacă un rol esenţial. În acelaşi timp, Intel susţine dezvoltarea canalului de distribuţie prin extinderea ofertei de soluţii integrate şi embedded, precum SSD-uri.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite