Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

VASCO Data Security a lansat DIGIPASS KEY 101

28 Iunie 2011



VASCO Data Security International, companie specializata in solutii de autentificare, anunta prin intermediul SCOP Computers, lansarea solutiei DIGIPASS KEY 101 - un dispozitiv PKI USB ce poate fi folosit pentru autentificare, semnaturi electronice si protectia datelor.


DIGIPASS KEY 101 ofera acces securizat la distanta si semnaturi digitale, printr-un singur echipament de tip plug-and-play. Dispozitivul portabil poate fi utilizat pentru operatii de logare in aplicatii sau desktop-uri, pentru criptarea datelor de pe disk sau pentru semnarea tranzactiilor.


DIGIPASS KEY 101 a fost proiectat avand in vedere necesitatile marilor companii, ale institutiilor guvernamentale si ale bancilor care doresc sa implementeze in mod eficient si pentru o baza mare de clienti, solutii de autentificare bazate pe certificate. In cadrul implementarilor in institutii bancare sau financiare, DIGIPASS KEY 101 ajuta la indeplinirea reglementarilor specifice domeniului (de exemplu: Sarbanes-Oxley, Basel II, HIPAA). In implementari din sectorul comercial, solutia ofera posibilitatea de securizare a accesului partenerilor, clientilor sau angajatilor la aplicatii on-line si resurse interne, fara necesitatea de a instala programe specializate sau de a investi in cititoare de carduri.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite