Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Acord de distributie Printec – Alaric International

30 Iunie 2011



Printec Group va distribui pe piata din Sud-Estul Europei solutiile software performante ale companiei Alaric dedicate platilor electronice, in urma parteneriatului semnat intre cele doua companii. Cu sediul central in Atena si cu o prezenta activa in 15 tari din Sud-Estul Europei, Printec va vinde, livra si oferi suport pentru solutiile Alaric ultra performante de comutare de plata „Authentic” si de prevenire a fraudelor „Fractals”, in toate tarile in care opereaza.
Alaric este dezvoltatorul si furnizorul celor mai performante motoare de plata ?i produse destinate prevenirii fraudei. Produsele Alaric sunt deja folosite de mai mult de 20 de banci din regiune, insa colaborarea cu Printec va accelera expansiunea sa pe piata.
Printec a selectat compania Alaric in conformitate cu strategia sa de a colabora cu cei mai buni furnizori de solutii de plata. Sistemul de comutare de plata „Authentic” al Alaric poate fi furnizat „preintegrat” cu solutiile „Fractals” de prevenire in timp real a fraudei. Aceasta reprezinta o abordare unica, moderna a platilor prin plasarea solutiilor inteligente de prevenire a fraudei in centrul de comutare a platilor. Flexibilitatea platformei deschise o transforma in inlocuitorul perfect pentru sistemele vechi si demodate.
Steve Whiting, Business Development Director al Alaric, afirma: “Odata cu cresterea fraudelor in Sud-Estul Europei, Printec apreciaza ca institutiile au nevoie de solutii sofisticate, moderne, care sa gestioneze atat detectarea si prevenirea fraudelor cat si comutarea platilor. Produsele Alaric si prezenta puternica a Printec in regiune se imbina perfect pentru piata Sud-Est europeana”.
Solutiile software Alaric ruleaza la un cost minim, pe platforme deschise, care ajuta clientii sa reduca pierderile cauzate de frauda si sa accelereze procesarea platilor, reducandu-si, in acelasi timp, costurile de infrastructura. Ca si Alaric, Printec are o reputatie excelenta pentru serviciile oferite clientilor sai, pentru cunostintele si expertiza pe piata europeana, ceea ce creeaza premizele unui parteneriat de succes.
Vassilis Mathioudakis, Director de Marketing si Product Development: ”Ne dorim sa fim capabili de a oferi clientilor nostri, intre care se numara mari cumparatori, emitenti si procesatori, cele mai bune solutii de comutare de plata si de prevenire a fraudei. Noi credem ca prin parteneriatul cu Alaric cream valoare pentru clientii nostri, permitandu-le sa proceseze, monitorizeze si sa conduca ecosistemele lor de plati electronice intr-un mod mai sigur, fiabil, flexibil si eficient”.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite