Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

OTP Bank Romania lanseaza OTP Mentor

30 Iunie 2011



OTP Bank România lansează OTP Mentor, un program de consiliere financiară, destinat celor care doresc să îşi eficientizeze resursele financiare.
OTP Mentor are două componente, reuşind astfel să vină în întâmpinarea tuturor tipologiilor de clienţi, de la cei mai ocupaţi, care preferă să îşi administreze bugetele personale online şi până la cei care aleg să solicite suportul consilierilor din unităţile băncii.


Astfel, platforma www.dresoruldelei.ro reprezintă componenta online a programului OTP Mentor, prin care cei care o accesează gratuit îşi pot contura un plan de acţiune în concordanţă cu obiectivele fiecăruia.


Odată primul pas făcut, clientul are opţiunea de a stabili o întâlnire cu un consilier financiar OTP Bank România, cu ajutorul căruia poate detalia un plan de acţiune conturat în funcţie de profilul clientului şi stilul său de viaţă şi adaptat statutului său social: căsătorie, apariţia unui copil etc.
„Există varii modalităţi prin care putem economisi, după cum există diferite opţiuni prin care ne putem spori veniturile. Ceea ce dorim noi, prin programul OTP Mentor, este să informăm corect clienţii cu privire la aceste metode şi să îi ajutăm să îşi eficientizeze resursele financiare. Dincolo de platforma online, care reprezintă primul pas în iniţierea unei culturi a economisirii, punem la dispoziţia clienţilor o echipă de consilieri special pregătiţi, gata să îi ajute, realizându-le o analiză financiară detaliată, în baza căreia le pot propune, ulterior, un plan financiar adaptat profilului personal, dar şi o gamă de produse menite să contribuie la punerea planului în aplicare”, a declarat László Diósi, CEO OTP Bank România.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite