Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

NET COM va ofera solutii IP-WLAN

10 Iulie 2005



In mediile de afaceri eficienta si viteza de raspuns sunt vitale pentru mentinerea competitiei de varf.


Acestea presupun un sistem de comunicatii interpersonale de inalta calitate care ofera pe langa voce si date o mobilitate deplina si functii imbunatatite.


Pentru a preintampina continua necesitate de modernizare a unei companii de succes NET COM va ofera cea mai avansata si convergenta solutie de mobilitate de pe piata, IP Touch, proiectata pentru OmniPCX Enterprise Alcatel, liderul mondial in solutii de comunicatii IP pentru mediul de business.


-Reduceti costurile prin utilizarea infrastructurii Alcatel OmniAccess WLAN deoarece reteaua wireless suporta date si voce.
-Noul sistem IP va asigura voce de calitate avansata prin managementul calitatii serviciilor cu acoperire in intreg sediul, imbunatateste eficienta si viteza de raspuns.


Noile telefoane Wireless Alcatel Mobile IP Touch si centralele OmniPCX Enterprise impreuna cu terminalele mobile si infrastructura Alcatel OmniAccess WLAN ofera reduceri de cost si management simplificat pentru infrastructura de voce si date permitand firmei sa imbunatateasca semnificativ eficienta angajatilor, sa imbunatateasca serviciile cu clientii si sa ridice nivelul general al firmei. Datorita multitudinii functiilor, telefoanele Wireless Alcatel Mobile IP Touch au numeroase aplicatii de la utilizarea in birouri pana la aplicatii industriale si servicii bazate pe mobilitate.


Telefoanele Wireless Alcatel Mobile IP Touch sunt integrate complet in centralele OmniPCX Enterprise Alcatel si ofera numeroase servicii (apeluri de informatii, transfer, conferinta, urmarire a apelului etc). Serviciile disponibile atat in timpul convorbirii cat si in stand-by sunt activate usor de catre utilizatori imbunatatind astfel semnificativ eficienta comunicatiei.


Terminalele mai sus mentionate suporta standardele noi pentru calitatea serviciilor si securitate permitand firmelor sa beneficieze de imbunatatiri in tehnologia de retea wireless.
Compatibilitatea Terminalelor IP Touch cu retelele companiei, arhitectura wireless srandardizata, calitatea crescuta a vocii fac solutia Alcatel IP Touch alegerea ideala pentru necesitatile de comunicare a unei companii de succes.


Nu in ultimul rand, din aceeasi gama fac parte noile terminale E-Reflexes Alcatel (4018;4028;4038;4068) cu imbunatatiri demne de mentionat, incepand de la display-ul mai mare pana la bluetooth incorporat.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite