Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Tarife noi pentru serviciile de date mobile de la Vodafone

30 Iunie 2011



Abonatii serviciilor de date pe telefonul mobil beneficiaza, incepand din 1 iulie, de noi optiuni de Internet pe mobil, cu planuri tarifare avantajoase, pentru browsing, acces la e-mail si retele sociale, precum si trafic gratuit in portalul Vodafone live!.


Astfel, optiunea Internet pe mobil 50 MB ofera utilizatorilor cu nevoi ocazionale de browsing acces la Internet si e-mail, pentru 2 euro/luna, fara perioada contractuala. Mai mult, utilizatorii care semneaza un contract cu durata de 12 luni, pot alege aceasta optiune pentru 1,5 euro/luna.
Clientii Vodafone pot alege si optiunea Internet pe mobil 250 MB pentru un tarif lunar de 4 euro, fara perioada contractuala. Pentru un abonament incheiat pe o perioada de 12 luni, costul optiunii scade la 3 euro/luna.


Pentru clientii cu nevoi extinse de browsing, optiunea Internet pe mobil 500 MB este disponibila pentru 7 euro/luna, fara perioada contractuala. De asemenea, tariful optiunii este de 5,5 euro/luna pentru contractele incheiate pe o durata de 12 luni.
In plus, Vodafone Romania pune la dispozitia abonatilor si optiunea Internet pe mobil 1GB, la un tarif lunar de 12 euro. Costul optiunii devine 9 euro/luna pentru abonamentele cu durata de 12 luni.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite