Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

Parteneriat strategic Autodesk - Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu“ din Bucuresti

06 Iulie 2011



Autodesk si Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu“ din Bucuresti (UAUIM) au anuntat incheierea unui anunta parteneriat strategic, prin intermediul caruia 225 de licente educationale din suita de produse Autodesk pentru proiectarea in arhitectura, inginerie si constructii vor fi integrate in cursurile universitare si programa universitara. „Parteneriatul strategic cu UAUIM demonstreaza determinarea noastra in sprijinirea urmatoarei generatii de arhitecti si proiectanti in obtinerea unei experiente valoroase in ceea ce priveste utilizarea software-ului de proiectare, precum si cresterea competitivitatii lor pe piata muncii. Ne bucuram de incheierea acestui parteneriat pe termen lung, care va aduce beneficii ambelor parti“, a declarat cu ocazia semnarii parteneriatului Steven Cottingham, EMEA Education Program Manager Autodesk.
Departamentele si catedrele de profil din cadrul UAUIM care vor beneficia direct de acest parteneriat sunt: Bazele proiectarii de Arhitectura, Sinteza de Proiectare, Istoria si Teoria Arhitecturii si Restaurare, Urbanism si Amenajarea Teritoriului, Stiinte Tehnice, Studiul Formei si Ambient, Proiectare de interior si Design.
„Marea deschidere pe care parteneriatul strategic cu Autodesk o prezinta este cea de asigurare a viitorului profesiei de arhitect, ca vizionar capabil sa se exprime prin intermediul unor mijloace accesibile. Ceea ce un arhitect viseaza poate fi tradus in imagini concrete, convingatoare si posibil de pus in practica. Creionul si calculatorul deseneaza impreuna un viitor comun“, a declarat Prof. Dr. Arh. si Decan UAUIM Zeno Bogdanescu.
Prin intermediul Autodesk Education Community (https://students.autodesk.com ), Autodesk pune aplicatiile sale la dispozitia studentilor din toata lumea, in mod gratuit. Studentii pot descarca versiunile complete ale solutiilor software pe care 9 milioane de proiectanti, ingineri, arhitecti si artisti in grafica digitala le utilizeaza in cadrul tutor companiilor din clasamentul „Fortune 100“ din peste 183 de tari. Acestia pot astfel experimenta cele mai noi capacitati de lucru ale aplicatiilor de proiectare 2D si 3D, precum Autodesk Invento, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya si AutoCAD.
Autodesk, impreuna cu partenerul sau Man and Machine Romania, distribuitor autorizat Autodesk, ofera, in mod gratuit, cursuri, mentenanta si consultanta pentru solutiile oferite, atat pentru cadrul profesoral, cat si pentru studenti.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite