Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Stocare >> Stiri si comunicate

Dell furnizeaza noi solutii de stocare pe arhitectura Fluid Data

06 Iulie 2011Dell a anuntat existenta unor noi solutii construite pe baza arhitecturii Fluid Data, menite sa optimizeze costurile, performanta si protectia datelor pe masura ce organizatia se dezvolta. Noile solutii includ prima platforma unificata Dell EqualLogic, update-uri la capabilitatile software EqualLogic, o demonstratie Compellent pe 16Gbps FC, si introducerea optiunilor Fibre Channel pe linia de produse PowerVault.
Dell EqualLogic FS7500 adauga capabilitati NAS (Network Attached Storage) gamei de produse Dell Equallogic, transformand-o in singura solutie scalabila de inalta performanta de sisteme de stocare unificata dedicata segmentului SMB. FS7500 foloseste Dell Scalable File System, un sistem de arhivare in cluster bazat pe proprietatea intelectuala a Dell. Arhitectura Dell Scalable File System incorporeaza caracteristici care se gasesc doar la nivelul de varf al acestor solutii: momorie cache avansata, balansarea incarcarii si procesarea performanta I/ O pe mai multe fire de executie. Spre deosebire de alte solutii de stocare unificate, cu FS7500 nu sunt conditionari de 8, 16, sau 50 TB, pentru marimea sistemului de fisiere. Un singur sistem EqualLogic FS7500, poate stoca pana la 510TB (capacitate bruta).
Platforma de stocare unificata EqualLogic, permite cresterea capacitatii si a performanta online atat la nivel de fisiere cat si la nivel de blocuri de date, astfel incat clientii sa poata adapta dimensiunea platformei de stocare la nevoile afacerii.
Beneficiile cheie ale EqualLogic FS7500 includ:
Scalabilitate N-way cu failover automat si un singur camp dedicat numelui;
Scalabilitate pentru suportul CIFS si NFS;
Tot software-ul inclus la livrare si upgrade-uri ulterioare fara costuri;
Pana la 510TB pentru stocare, capacitate bruta;
Management EqualLogic integrat;
Snapshot-uri disponibile utilizatorilor;
Retea dedicata protocolului de management al datelor pentru back-up;
LASTING System este distribuitor autorizat in Romania pentru produse business, enterprise si professional Dell, si Silver Channel Partner SAP, avand implementari ale solutiei de management integrat, in cele mai importante domenii de activitate.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite