Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Nokia Siemens Networks Romania numeste un nou country director

06 Iulie 2011



Angela Haraga a fost numită în functia de Country Director al companiei Nokia Siemens Networks în România.
Angela Haraga îi succede lui Dragoş Chivu, care a părăsit compania pentru a urma alte oportunităţi în dezvoltarea carierei sale. Sub conducerea lui Dragos Chivu, Nokia Siemens Networks a dobândit o poziţie puternică pe piaţa din România în ultimii 3 ani.
Conform noului country director, categoriile de clienti-tintă pentru Nokia Siemens Networks in România vor fi furnizorii de servicii de comunicaţii, companiile de utilităţi, administraţia publică şi institutiile media.
„Prioritatea mea este să promovez solutiile pentru sprijinirea clienţilor nostri în a satisface mai bine nevoile consumatorilor in trei direcţii principale: îmbunătăţirea experienţei utilizatorilor, reducerea timpului de lansare a noilor produse pe piată si optimizarea costurilor. Dorim să devenim partenerul preferat al clienţilor noştri prin produse şi servicii cu cel mai bun raport pret-beneficii. Mai mult, analizând noile tendinte în comportamentul utilizatorilor şi oportunităţile de afaceri, am dori să ne concentrăm pe noi domenii, precum sunt energia verde sau comunicaţiile machine-to-machine”, a declarat Angela Haraga.



Nokia Siemens Networks va aborda noi domenii de activitate, precum serviciile de comunicatii M2M (machine-to-machine), o piaţă cu o creştere globală estimată la 33% pe an. Consultanţa pentru furnizorii de servicii de comunicaţii în scopul definirii unei strategii optime, Serviciile de Instalare - Operare – Mentenanţă şi Platforma pentru Obiecte Inteligente (Smart Objects Services Framework) sunt cei 3 piloni pe care Nokia Siemens Networks România va construi activitatea M2M.
Având în vedere importanţa tot mai mare a conectivităţii în domeniul produselor electronice si electrocasnice, proiectele M2M îşi găsesc aplicabilitatea într-o gamă largă de domenii, precum sunt utilităţile/contorizarea inteligentă (smart metering), securitate şi supraveghere, mentenanţă si control la distanţă, e-health, managementul flotelor si activelor, automobile.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite