Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Outsourcing >> Stiri si comunicate

Hervis Sports externalizeaza calculul salarial catre TotalSoft

06 Iulie 2011



Hervis Sports România, parte a Grupului Spar Austria, a ales TotalSoft pentru furnizarea de servicii de calcul salarial şi administrare de personal. Hervis Sports comercializează, prin intermediul celor 10 magazine din România, produse apartinând celor mai puternice mărci sport din lume - Adidas, Nike, Puma, Columbia, Mammut, Wilson, Kettler, Scott etc – dar si mărci proprii, cum ar fi Kilimanjaro, X-Fact, Denali, Benger, Seems etc.


Hervis Sports are în prezent o echipă de peste 150 de oameni si intentionează să crească această cifră până la finele anului, prin deschiderea de noi magazine. Parteneriatul cu TotalSoft, cel mai important furnizor de servicii de outsourcing salarial din România, s-a realizat pe fondul strategiei de extindere a afacerii si a nevoii de a avea alături un furnizor prompt, indiferent cu cât ar creste numărul de angajati.
„Am căutat un partener care să preia întrega responsabilitate a activitatii de resurse umane si salarizare si să ne ofere libertatea de a ne concentra asupra planurilor de extindere la nivel national. La selectia TotalSoft au contat mult referintele foarte bune pe care compania le are în domeniul outsourcing-ului salarial, dar si faptul că utilizează o platformă software foarte bine cotată în piată”, a declarat Cătălin Pozdarie, director general Hervis Sports Romania.


Pe lângă calculul salarial, care va trece exclusiv în atributiile TotalSoft începând cu luna august, contractul prevede şi prestarea de servicii de administrare de personal, inclusiv depunerea declaratiilor obligatorii la autoritatile statului.
Serviciile oferite de TotalSoft au la bază sistemul Charisma HCM, soluţie preferată de către 500 de organizaţii, naţionale şi multinaţionale, din domenii de activitate precum financiar-bancar, servicii, distribuţie, retail, medical-farmaceutic, producţie, construcţii, proiectare, utilităţi, instituţii publice. Cu acest sistem sunt gestionate salariile a peste 10% din forţa de muncă activă a României şi sunt calculate peste 25% dintre cele circa 130.000 de salarii gestionate în regim de outsourcing.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite