Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Frontal Communication-singurul VMware Premier Partner in Romania

06 Iulie 2011



Frontal Communication anunta ca a dobandit cel mai inalt grad de parteneriat VMware si anume cel de Premier Solution Provider, fiind singurul partener VMware din Romania din categoria sa ce detine acest titlu.
Dobandirea statutului de VMware Premier Solution Provider presupune indeplinirea cerintelor pentru atingerea unei game largi de expertiza, precum si dezvoltarea competentelor si abordarea unui model de business orientat catre client. Totodata, statutul de Premier necesita un volum de business cu VMware de minim 500.000 de dolari pe an, ceea ce atesta, pe langa competentele tehnice, si forta financiara, Frontal Communication avand capacitatea de a aborda proiecte de anvergura atat din punct de vedere tehnic, cat si comercial.
„In contextul economic actual companiile trebuie sa se diferentieze si sa-si schimbe modelul de business pentru a face fata provocarilor. De aceea, Frontal Communication este compania care, pentru a sustine cresterea, diferentierea si profitabilitatea clientilor sai care vor sa apeleze la resurse tehnice calificate, investeste permanent in certificarile si calificarile personalului”, a declarat Sebastian Banica, Executive Director Frontal Communication.


Certificarea VMware Premier Solution Provider diferentiaza major Frontal Communication de ceilalti parteneri VMware din Romania, fiind primul partener care detine in prezent toate cele trei competente fara de care nu s-ar putea obtine un inalt grad de satisfactie a clientilor: Infrastructure Virtualization, Business Continuity si Desktop Virtualization.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite