Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Sprijin pentru tinerii informaticieni

19 August 2005



Sase companii din domeniul IT si-au unit fortele pentru a asigura participarea copiilor din zonele afectate de inundatii la cea de-a XI-a editie a concursului „Infoeducatie”, dedicat tinerilor informaticieni.


La competitia desfasurata in prima parte a lunii august, in tabara de vara de la Galaciuc, Judetul Vrancea, au participat 180 de elevi din intreaga tara, pasionati de programe informatice. Aceasta noua initiativa se inscrie in implicarea deja traditionala a companiei Cisco Systems, demarata in 1999, in sprijinirea tinerilor informaticieni care participa la aceasta competitie,. Pana in prezent Cisco Systems a oferit premii a caror valoare depaseste suma de 10 000 USD. in acest an, contributia Cisco Systems a insumat 2 600 USD.


Pe langa sustinerea financiara acordata elevilor, compania Cisco Systems si-a mentinut implicarea in organizarea concursului oferind, ca in fiecare an, consultanta si asistenta permanenta. De asemenea, Cisco Systems a pus la dispozitie expertii companiei pentru a sustine o serie de seminarii pentru elevi si profesori.


„Cisco Systems este deja un partener traditional al concursului „Infoeducatie”, competitie initiata pentru a sprijini formarea tinerilor specialisti IT, tabara de vara fiind un prim pas spre o viitoare cariera in domeniu”, a declarat Nicolai Sandu, Regional Manager South Eastern Europe, Cisco Networking Academy Program.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite