Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Peste 120 de elevi si profesori se perfectioneaza in dezvoltarea de software educational sub egida Centrului Virtual de Excelenta SIVECO

29 August 2005



In perioada 26 august-2 septembrie, peste 120 de elevi si profesori participa la Drobeta Turnu Severin la a doua editie a Scolii de Vara SIVECO, initiativa finantata in intregime de SIVECO Romania.


Acest demers se adreseaza elevilor, studentilor si profesorilor din invatamantul liceal si gimnazial din Romania, cu rezultate la concursurile nationale de creativitate in domeniul soft-ului educational, dar si specialistilor dezvoltatori de soft educational.

La cursurile din cadrul Scolii de Vara SIVECO participa castigatori ai competitiilor organizate anul acesta sub egida Centrului Virtual de Excelenta SIVECO (Cupa SIVECO, si .Campion), dar si ai altor concursuri de prestigiu: Concursul de Informatica Aplicata de la Buzau, Concursul INFOBYTE (Targoviste), Concursul Moisil (Satu Mare), Concursul Moisil (Iasi).

"Centrul Virtual de Excelenta gazduieste de 3 ani doua competitii de referinta in materie de soft educational si informatica. Si cum performanta fara scoala nu se poate, de anul trecut am adaugat un ingredient important acestei initiative: cursurile Scolii de Vara SIVECO. Succesul editiei de anul trecut si felul in care cursantii de atunci au aplicat cunostintele dobandite in competitiile de anul acesta ne-au determiniat sa facem din Scoala de Vara SIVECO un eveniment anual", spune Radu Jugureanu, Project Manager Materiale Educationale in cadrul SIVECO Romania.


Ca si in anul precedent, cursurile Scolii de Vara SIVECO vor fi sustinute de specialisti in pedagogie, soft educational si project management, gazda evenimentului fiind Grupul Scolar Domnul Tudor din Drobeta Turnu Severin.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite