Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Antreprenorii web se reunesc din nou la How To Web 2011

07 Iulie 2011



How to Web 2010 a fost cel mai mare eveniment de antreprenoriat si tehnologie web din Europa de Est, care a reunit pe parcursul celor 2 zile de desfasurare 450 de participanti cu 23 de speakeri internationali.


How To Web 2011 continuă si în acest an directia de anul trecut, aceea de a conecta antreprenoriatul web din Estul Europei cu cel global, de a crea oportunitati de networking, de a aduce alături comunitati de antreprenori, dezvoltatori si oameni pasionati de web, de a furniza informatii si know-how.
A treia editie a How To Web va avea loc pe 9 si 10 noiembrie la Crystal Palace Ballrooms. Anul acesta, peste 35 de speakeri internationali vor urca pe scenă în cele 2 zile dedicate evenimentului.


Evenimentul se adresează în special antreprenorilor si dezvoltatorilor web, precum si tuturor celor ce doresc să afle mai multe despre dezvoltarea afacerilor web. How To Web 2011 va fi structurat în 24 de prezentări si paneluri în cadrul cărora se va discuta despre antreprenoriat, business development si tendinte web, 12 workshopuri tehnice dedicate tehnologiilor web si mobile, precum si antreprenoriatului web, si o zonă expozitională în care sunt asteptate peste 25 de start-up-uri si companii din zona de tehnologie.


Printre vorbitorii internationali care si-au anuntat prezenta la evenimentul din acest an se regăsesc numerosi antreprenori, investitori si specialisti importanti ai webului global precum: Carlos Espinal – Partener la Seedcamp (cel mai popular program de investitii si suport pentru antreprenorii web din Europa), Alex Hoye - Business angel & tech advisor, Jon Bradford - Managing director Springboard (ex-VC Manager, ex-fondator al The Difference Engine), Chris Kowalczyk - Fondator al Gamma Rebels (Program international accelerator tech pentru startup-uri est-europene, din Varsovia), Reshma Sohoni - Partner la Seedcamp, Alastair Mitchell – Fondator si CEO al Huddle (premiat cu „Best B2B European Entreprise Service” la Startup100), Eric Wahlforss – Fondator al Soundcloud (proiect premiat cu „Best European music sharing service” la Startup100), Miki Devic – Fondator al HTTPool (una dintre cele mai mari retele de publicitate online din CEE), Adam Somlai-Fischer – Fondator al Prezi.com (instrument inovator pentru designul prezentărilor), Branko Milutinovic – Fondator si CEO al Nordeus (producător al Top Eleven, cel mai popular joc social sportiv din lume), Thai Tran – Fondator al Lightbox (Ex-product manager al Google Maps, ex-product manager YouTube), Michael Breidenbruecker – Fondator al RjDj, Felix Petersen - Co-fondator al Amen & Plazes (unul din pionierii în domeniul „context si location based services”), Mark Randall - Chief Strategist, Digital Media la Adobe.
„How to Web 2011 se va axa pe informatii concrete despre dezvoltarea afacerilor si aplicatiilor web în contextul est-european, analizând în acelasi timp si cele mai importante tendinte ale webului global: social si mobil. Vom avea o editie cu o puternică latura practică, în care să discutăm despre provocările pe care le întâmpină antreprenorii web si despre rezolvările lor alături de personalitati din webul european si antreprenori de succes din Europa de Est”, spune Bogdan Iordache, Managing Partner Wembrio – organizator al evenimentului.


Temele de discuție ale invitaților se vor axa pe subiecte de interes pentru antreprenorii din zona tehnologiei web cum ar fi: future of web, Eastern Europe's entrepreneurs, How To's, entrepreneurship, business development, financing & developing mobile apps, Focusing on web technologies, cloud technologies, mobile development.
Anul acesta sunt asteptati la How To Web peste 750 de participanti, atât din România, cât si din tările vecine. Pentru ei, organizatorii vor pune la dispozitie autocare dedicate ce vor pleca din Timisoara, Sofia, Belgrad, Iasi si Cluj, care vor asigura gratuit transportul participantilor.





Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite