Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Coelco a implementat solutia pentru depozite Novensys for Warehouse

07 Iulie 2011



Novensys anunţă implementarea la Coelco, distribuitor de echipamente electrice de joasă tensiune şi materiale pentru instalaţii electrice, a unei soluţii software complete, care include atât soluţia de logistică Novensys for Warehouse, cât şi echipamente hardware specializate.


Pentru rezolvarea problemelor de gestiune a stocului de marfă, urmărirea rotaţiei stocurilor, localizarea produselor în cadrul depozitului, urmărirea livrărilor şi trasabilitate, Coelco a implementat soluţia informatică completă de management al depozitelor. Ca specific al implementării, soluţia gestionează şi stocul din zona de producţie, aplicaţia acoperind şi activitatea de producţie a companiei prin urmărirea materialelor consumate conform reţetei, precum şi transferul mărfii către celelalte gestiuni din cadrul depozitului.


„Când vine vorba de avantajele pe care ni le-a oferit Novensys prin implementarea soluţiei Novensys for Warehouse e greu să te opreşti numai la unul singur. Pentru noi, a contat foarte mult posibilitatea de a identifica rapid marfa în depozit, de a şti exact locul în care se află şi de a nu ne mai baza numai pe gradul de cunoştinţe ale operatorului”, a declarat Narcis Stremţan, director IT Coelco.


Proiectul de implementare a avut ca etapă finală instruirea reprezentanţilor Coelco în utilizarea soluţiei Novensys for Warehouse. Trainingul s-a adresat atât utilizatorilor din depozit, secţiei de producţie, cât şi managementului şi administratorilor tehnici ai soluţiei, desfăşurându-se în cadrul mai multor etape ce au inclus atât o instruire practică, cât şi o evaluare ulterioară asupra cunoştinţelor acumulate.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite