Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Wizrom acorda atentie capitalului uman

15 Septembrie 2005



Atenta la importanta tot mai mare pe care companiile o acorda capitalului uman, Wizrom Software, unul din furnizorii de marca de solutii informatice pentru managementul afacerilor in sectorul privat a lansat in primavara acestui an o versiune noua a solutiei WizSalary – cea de Resurse Umane. Implementarea acestui modul este deja finalizata in cadrul unor proiecte importante, cu precadere in domeniul serviciilor financiare, urmand a fi extinsa in cel mai scurt timp catre clienti din cele mai diverse arii de activitate.


Dezvoltarea acestei solutii a avut la baza feedback-ul permanent primit de la clienti si tendintele firesti ale unei economii in plina dezvoltare. Domnul Cristian Udrescu, Director General al companiei Wizrom Software, considera ca „extinderea in fiecare an a functionalitatile sistemului WizSalary, a avut ca punct de plecare nevoile in continua schimbare ale clientilor nostri si dinamica mediilor legislativ si economic, dar am ajuns astfel sa putem oferi un instrument cu adevarat complet si eficient de management al personalului“.


Aplicatia WizSalary Resurse Umane acopera toate aspectele ce tin de managementul acestui segment, de la organizare si pana la detalii referitoare la angajati, recrutare si pregatire profesionala, performanta si criterii de evaluare sau evolutia tuturor acestor factori in cadrul companiei.


Principalele aspecte ce tin de administrarea resurselor umane sunt solutionate de cele trei module ale aplicatiei – Recrutare, Evaluare si Training – fiecare oferind utilizatorilor functionalitati distincte, dar complementare.


Module principale


Utilizarea modulului Recrutare permite o imagine completa si permanent actualizata asupra posturilor vacante, a cerintelor pentru ocuparea fiecarei functii si a potentialilor candidati, asupra desfasurarii procesului de selectie si a timpului in care aceasta se realizeaza. In momentul angajarii, datele despre candidat sunt automat transmise in modulul salarizare, oferind astfel avantajul unei singure introduceri si eliminand riscul pierderii sau alterarii informatiilor.


Pentru evaluarea, din punct de vedere cantitativ si calitativ, a rezultatelor obtinute de fiecare angajat sau echipa in cadrul cursurilor de pregatire, modulul Evaluare prezinta campuri pentru includerea tuturor informatiilor relevante in aceasta directie: tipul cursului, numar de participari, note obtinute, evolutia performantelor angajatului in urma fiecarei sesiuni de pregatire.


Modulul Training realizeaza continua monitorizare a performantelor angajatilor conform planurilor de instruire realizate la nivel managerial, ceea ce duce la o mai buna formare a fortei de munca. Functionalitatile acestui segment permit o optimizare a costurilor financiare suportate de firma si evidenta amortizarii acestora in timp.


Rapoarte standard si predefinite


Mai mult, pentru a oferi utilizatorilor un instrument de transformare a tuturor acestor date in rapoarte, aplicatia WizSalary Resurse Umane include un generator de rapoarte cu functii multiple, usor de folosit si in acelasi timp complex. Utilizatorii au la dispozitie atat un set de rapoarte standard, predefinite, cat si posibilitatea de a crea rapoarte specifice activitatii companiei, preluand din baza de date informatiile existente si exportand fisierele in orice tip de aplicatie externa pentru prelucrari ulterioare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite