Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Geografia aduce valoare in Romania

15 Septembrie 2005



Geo Strategies, cunoscut furnizor de informatie geografica, solutii si servicii, in urma acordului semnat recent cu NAVTEQ devine Partenerul Strategic al acestuia in Centrul si Estul Europei, inclusiv in Romania.


Gabriel Antinie, Operations Director, Geo Strategies si Stefan Vogt Customer Marketing Manager, NAVTCu peste 12 ani de experienta pe piata locala si in regiunea Europei Centrale, Geo Strategies SA satisface cele mai diverse aplicatii care se bazeaza pe informatia geografica si bazele de date; cu peste 300 de clienti, atat din sectorul public cat si in cel privat , Geo Strategies SA si-a castigat o reputatie pentru inovatie si cultivarea relatiilor de calitate cu clientii sai. Parteneriatul sau cu NAVTEQ reprezinta o recunoastere si intelegerea enormei contributii in dezvoltarea acestei piete, precum si angajamentul celor doi parteneri de a continua acest succes pe piata.


„Puterea informatiei geografice nu mai este de mult o problema de dezbatere academica. Clientii nostri isi planifica cu succes strategiile de dezvoltare si investitiile pe termen lung utilizand informatia geografica. Succesul nostru este asigurat de succesul clientilor si partenerilor nostri si noi suntem, ca intotdeauna, doritori sa construim bune relatii cu noi si actuali clienti, atat din sectorul public cat si din cel privat. Suntem incantati sa extindem succcesul Romaniei in Europa, iar parteneriatul nostru cu un jucator global de talia NAVTEQ va spori pe termen lung contributia si angajamentul nostru”, spune Gabriel Antinie, Operations Director, Geo Strategies SA.


“Suntem onorati sa avem un partener atat de experimentat ca Geo Strategies, Partnerul nostru Strategic in Romania. Parteneriatul nostru, prin combinarea fortelor si a competentelor, a sinergiilor, va deschide o noua dimensiune de valoare in acest domeniu in regiune”, afirma Eric Fumat, NAVTEQ Marketing Director pentru Europa.


Despre Geo Strategies


Geo Strategies SA este compania romaneasca a grupului Geo Strategies specializat in furnizarea de informatie geografica, servicii si solutii pentru suport decizional. Fondata in 1993, la Sibiu, Geo Strategies SA furnizeaza un spectru larg de date si servicii bazate pe harti digitale si Sisteme Geografice Informatice (GIS) pentru aparare, analiza de risc, localizarea, urmarirea si administrarea vehiculelor, geo-marketing, previziuni meteorologice, telefonie GSM si 3G, servicii bazate pe localizare, prevenirea criminalitatii. Geo Strategies SA este un important furnizor, atat pentru sectorul public cat si pentru cel privat. Geo Strategies SA este marca inregistrata in Romania.


Despre NAVTEQ


NAVTEQ este unul dintre cei mai importanti furnizori mondiali de informatie geografica pentru sisteme de navigatie pentru automobile, aparate mobile de navigatie, aplicatii Internet bazate pe harti si solutii atat pentru programe guvernamentale cat si pentru sectorul privat. NAVTEQ a dezvoltat harti digitale de mare precizie pentru SUA, Canada, vestul Europei. Acestea stau la baza serviciilor de navigatie, de localizare, pretutindeni in lume. Cu sediul in Chicago, compania a luat fiinta in 1985 si are aproximativ 1600 de angajati aflati in 122 de locatii din 21 de tari.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite