Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Mobilitate deplina cu solutii NET COM la IDM CLUB

15 Septembrie 2005



Intr-un club de fitness, cablurile telefonice constitue, cu siguranta, o piedica in calea libertatii de miscare a personalului. Iata de ce cunoscutul club bucurestean IDM a optat pentru introducerea unei solutii de comunicare ce corespunde cerintelor crescande de mobilitate: telefoanele DECT.


Aceste echipamente de ultima ora produse de Alcatel au fost implementate la IDM de specialistii NET COM. Compania ofera solutii DECT proiectate sa indeplineasca cerintele angajatilor care au nevoie de mobilitate, o noua tendinta a companiilor in expansiune. Mobilitatea si confortul sunt atuurile produselor distribuite de NET COM, produse ce contribuie la modernizarea sistemelor de telecomunicatii.


Bazele DECT de interior si exterior sunt conectate la OmniPCX Office, astfel clientii si angajatii se pot bucura de toate avantajele oferite de solutia Alcatel. Au acces la o serie de facilitati precum: transfer, conferinta, call-back, voice-mail. Sistemul Alcatel OmniPCX poate manevra nativ extensii analogice, digitale, DECT si seturi mobile, telefoane IP. Drept rezultat, solutiile data&voce, fix&mobil integrate intr-un singur sistem au devenit realitate.


Solutia DECT garanteaza clientilor dvs. raspunsul de care au nevoie in momentul in care l-au cerut. Utilizatorii DECT pot beneficia de rutarea pe calea cea mai ieftina, iar recuperarea investitiei devine mai rapida ca orice alta solutie.


DECT-urile Alcatel asigura in diverse medii de afaceri usurinta utilizarii, un design ergonomic asociat cu telefonia mobila. Beneficiati de terminale digitale care se bucura de o acustica de calitate si de comunicare codata pentru securitatea convorbirilor.


Solutia DECT este proiectata sa interactioneze cu orice telefon DECT, indiferent de producator.


IDM Club a ales terminalele DECT produse de Ascom pentru aspectul placut si multiplele avantaje pe care acestea le prezinta. Telefonul DECT profesional GAP/CAP Ascom va ofera optiuni diversificate printre care agenda telefonica cu 100 de numere in memorie, functia redial: ultimele 20 de numere formate, apeluri preluate sau pierdute, functia MUTE, afisarea numelui dupa numarul apelantului.


Indiferent ca lucrati la birou, in fabrica, sau in orice alt tip de unitate, profitati de avantajele oferite de produsele NET COM!



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
DECT
Telefoane DECT : www.gigaset.ro
28 Mai 2006, 01:29:37