Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Operatorii mobili la zi

15 Septembrie 2005



Divertisment mobil, in portocaliu si verde


  • MyPage
    Prin lansarea MyPage, Orange Romania ofera clientilor sai servicii de navigare inteligenta in portalul mobil. MyPage este o functionalitate noua cu ajutorul careia clientii isi pot construi o pagina personala cu linkurile favorite, avand astfel acces mai usor si mai rapid catre informatiile care ii intereseaza. MyPage se adauga celor 3 domenii existente in Orange World: Info, Enjoy si Util.
    Orange doreste sa ofere servicii mobile inovative si captivante tuturor clientilor sai. Astfel, MyPage le aduce mai aproape stirile, informatiile sau serviciile de divertisment preferate. Portalul wap Orange World este accesibil prin EDGE/GPRS sau prin CSD, atat pentru abonati, cat si pentru utilizatorii PrePay. Jumatate din cele 6 milioane de clienti ai Orange Romania au activat serviciile wap. De la lansarea portalului Orange World si a serviciilor GPRS pentru PrePay, traficul pe portalul wap s-a triplat.
    Andreea Zega, Content & Multimedia Division Manager– Orange Romania a spus: „Am observat ca multi utilizatori ai portalului Orange World intra in mod constant pe aceleasi pagini pentru a accesa informatii specifice din domeniul stirilor, informatiilor financiare, divertisment, etc. De acum, cu MyPage, acestia pot sa-si adapteze pagina proprie pentru a naviga mai usor si mai rapid in paginile portalului Orange World si vor avea acces direct catre informatiile care ii intereseaza in mod special“.


  • Fotbal pe telefon
    Connex a imbogatit continutul serviciului Connex Play, primul portal mobil 3G din Romania, cu videoclipuri ale celor mai importante momente din meciurile de fotbal din divizia A, precum si cu noi clipuri video si melodii. Pot fi accesate clientilor sai videoclipuri in timp real cu fazele importante ale meciurilor din divizia A, furnizate prin parteneriatul cu Telesport.
    Acest nou serviciu se adauga alertelor de tip SMS cu informatii in timp real din timpul partidelor de fotbal si curselor de Formula 1, disponibile deja pentru clientii Connex.
    Prin Connex Play, abonatii pot urmari secvente cheie din meciurile de fotbal, chiar si atunci cand nu se afla in fata televizorului. In plus, Play aduce o noua varietate de muzica a unor mari staruri internationale si din Romania, precum si jocuri noi. Clientii Connex isi pot personaliza telefonul mobil descarcand noile sunete de apel reale, polifonice si monofonice ale tuturor artistilor in voga. Fanii jocurilor video pot alege acum dintr-o varietate de jocuri noi disponibile in Connex Play, printre care se numara: Crash Nitro Kart (Wonderphone), BMW 1 Challenge (Infospace/Elkware), Smashing Spiders, Predator (Indiagames). Peste 80 de jocuri noi sunt oferite in Connex Play in luna august. Mai mult, colectia de imagini, teme si animatii este actualizata saptamanal.


    Factura Connex la ghiseul BRD
    Clientii Connex isi pot plati facturile de telefonie mobila si prin reteaua nationala a BRD – Groupe Société Générale. „Ne face placere sa anuntam parteneriatul cu BRD – Groupe Société Générale pentru plata serviciilor noastre de telefonie mobila. Astfel, clientii Connex isi pot plati facturile in unitatile BRD din toata tara, atat in numerar, cat si prin card. Ne straduim in permanenta sa oferim clientilor nostri posibilitati noi si multiple de plata, care sa raspunda necesitatilor variate ale acestora“, a spus Carmen Mincu, Director Departament Plati. BRD pune la dispozitie o gama variata de modalitati de plata, inclusiv de cel mai recent serviciu de plata a facturilor, Simplis Facturi. Acest serviciu cuprinde modalitati de plata prin direct debit, telefon, ATM-uri, la ghiseele unitatilor BRD sau la terminalele electronice de plata (POS) instalate la comercianti. Ca dovada a accesibilitatii serviciilor oferite de BRD, este faptul ca peste 300.000 de facturi Connex au fost platite prin intermediul retelei de 510 ATM-uri, de la inceputul anului pana acum.


    Orange trece la 6 milioane
    Orange este primul operator de telefonie care atinge cifra de 6 milioane de clienti. Daca in ianuarie anunta 5 milioane de clienti, astazi Orange a facut publica depasirea pragului de 6 milioane de clienti, ceea ce dovedeste un ritm accelerat de crestere si o consolidare clara a pozitiei de lider al pietei telecomunicatiilor mobile din Romania. In luna iunie piata romaneasca de telefonie mobila a depasit pragul de penetrare de 50%, iar pentru sfarsitul anului se estimeaza o penetrare de 60%, aceste cresteri fiind indicatori pozitivi ai climatului economic actual din Romania. In cadrul tot mai dinamic al pietei romanesti de telecomunicatii, Orange Romania este operatorul care inregistreaza de doi ani consecutiv cele mai mari cresteri atat ca baza de abonati, cat si ca venituri realizate. Aceasta dezvoltare a fost sustinuta de investitii masive, precum si de lansarea in permanenta de produse si servicii inovative. Richard Moat, Director Executiv, Orange Romania declara: „Depasirea in premiera a pragului de 6 milioane de clienti este un eveniment important pentru Orange, care isi intareste astfel pozitia sa de lider incontestabil al pietei telecomunicatiilor din Romania. De la inceputul anului, Orange a adaugat mai mult de 1 milion de clienti. Intentionam sa ne concentram in continuare pe oferirea unui serviciu de calitate si pe lansarea de produse si servicii inovative“.


    Internet mobil pe cartela preplatita
    Pentru cine doreste mobilitate, dar si flexibilitate financiara, gaseste la Zapp o oferta interesanta: Zapp Internet Express Card, un serviciu de acces la Internet broadband mobil pe baza de cartela preplatita. Pe langa avantajele pe care le ofera Zapp Internet Express – navigare pe Internet la viteze broadband si mobilitate – utilizatorii noului serviciu prepaid beneficiaza si de flexibilitatea oferita de cartelele preplatite cu credit in ore de navigare pe Internet. Pachetul Zapp Internet Express Card include un modem Z010 si o cartela care ofera 40 ore de navigare pe Internet timp de 6 luni de la data activarii acesteia. Pretul pachetului este de 175 USD (fara TVA). Dupa consumarea orelor de navigare pe Internet oferite in pachetul initial, utilizatorul poate alege una dintre cartelele preplatite cu credit de 10/30/50 USD, care includ 7/23/40 de ore de navigare pe Internet si au perioada de valabilitate de 2/4/6 luni de la data activarii cartelei.
    Accesul la Internet se face pe baza unui nume de utilizator si a unei parole, ce se gasesc pe fiecare cartela, sub o banda de secretizare, ca la obisnuitele cartele de telefonie VoIP. Pachetul este disponibil in toate magazinele Zapp.



    Parerea ta conteaza:

    (0/5, 0 voturi)

    Lasa un comentariu



    trimite