Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Solutiile BitDefender - preferate de institutiile administratiei publice locale

18 Septembrie 2005



Deciziile luate in cadrul administratiei publice din Romania sunt fundamentate pe informatie. Pentru a avea acces la aceasta calculatorul, Internetul, e-mailul, serverele de fisiere sunt folosite la maximum. Protectia impotriva amenintarilor care insotesc aceste forme de comunicare este foarte importanta, avand in vedere ca de buna functionare a acestora depind rezultatele obtinute.


Cand vine vorba de securitate IT, in institutiile administratiei publice locale din Romania numele BitDefender este mai mult decat cunoscut. De-a lungul celor 8 ani a castigat increderea clientilor sai si a demonstrat ca solutiile sale sunt eficiente. Imbunatatirile constante, recunoasterile la nivel international, precum si serviciile oferite au convins in fiecare an personalul IT din domeniu de beneficiile folosirii acestora.


„Institutiile administratiei publice locale din Romania sunt pentru BitDefender parteneri mai mult decat clienti. Informaticienii din primarii si din consiliile judetene ne-au furnizat intotdeauna informatii utile pentru imbunatatirea produselor, datorita permanentului contact cu specialistii nostri. Solutiile BitDefender sunt capabile sa ofere eficient protectie fiecarui punct al retelelor informatice, serviciile sunt permanent adaptate cerintelor clientilor iar preturile sunt competitive si potrivite conditiilor de plata din administratie. Speram ca pe viitor parteneriatul SOFTWIN – administratia publica locala sa se dezvolte, iar pentru aceasta avem deja in plan cateva proiecte interesante.“ – Oliviu Talianu, BitDefender Country Manager.


Gabriela VLAD, Sef Serviciu Informatica, Primaria Brasov„Primaria Municipiului Brasov utilizeaza solutia BitDefender inca din anul 1999 (cand numele acesteia era AVX). Odata cu dezvoltarea retelei de calculatoare din aceasta institutie, s-au achizitionat noi servicii si licente BitDefender. In acest moment folosim intreaga suita de produse BitDefender - pentru statiile de lucru, pentru serverele de fisiere si de mail si solutia de administrare centralizata a tuturor acestora. Aceasta extindere a fost realizata atat in vederea mentinerii unei solutii informatice antivirus unitare, cat si datorita bunei colaborari din aceasta perioada. Timpul foarte scurt de raspuns al solutiei antivirus la aparitia unor noi virusi, troieni, viermi Internet si la alte aplicatii periculoase, actualizarile rapide si consultanta/asistenta tehnica in timp real sunt elemente ce ne-au convins de competenta si profesionalismul furnizorului.” – Gabriela VLAD, Sef Serviciu Informatica, Primaria Brasov.


„Inainte de achizitionarea efectiva a solutiilor BitDefender am avut o experienta foarte placuta cu produsele free, care mi-au oferit incredere. Informatiile din experienta colegilor din administratie, dar si de pe Internet, alaturi de reputatia SOFTWIN ca fiind cea mai cunoscuta companie romaneasca din lume producatoare de solutii antivirus m-au convins si am implementat BitDefender pentru protectia tuturor punctelor vulnerabile ale retelei: BitDefender Enterprise Manager, BitDefender 8 Professional Plus, BitDefender for File Server si BitDefender for Mail Server. De la instalarea produselor si pana in prezent nu am avut deloc probleme cu virusii iar stresul datorat atacurilor acestora este minim. Administrarea centralizata a intregii retele, realizata prin BitDefender Enterprise Manager, este pentru noi mult usurata. Aceasta ofera posibilitatea scanarii in acelasi timp a tuturor punctelor acesteia, actualizarea rapida a semnaturilor de virusi si a versiunii de produs atunci cand este cazul, oferind protectie maxima” – Ionel VerdeS, Coordonator Strategii de Informatizare, Consiliul Judetean Brasov.


„Dintre produsele care au corespuns caietului de sarcini, oferta BitDefender a avut cele mai avantajoase conditii financiare, iar motivul pentru care optam in fiecare an pentru continuarea folosirii acestui produs este ca suntem multumiti in totalitate. Cand a fost nevoie de suport tehnic acesta a fost prompt iar comunicarea intre informaticienii nostri si specialistii BitDefender este de nota 10.” – Angela Molnar, Sef Serviciu Informatica, Primaria Municipiului Arad.


Eugen ANTAL, seful Serviciului IT&C,  C.J. Bihor„Exista mai multe motive pentru care am ales BitDefender ca solutie integrata de protectie antivirus la nivelul institutiei unde sunt manager IT. Faptul ca este un produs software in limba romana, cu suport tehnic non-stop si excelent raport calitate/pret, suplimentat de facilitatile pentru administratia publica sunt punctele forte ale ofertei. Un alt aspect al colaborarii cu BitDefender este serviciul de scanare on-line, gazduit de site-ul Consiliului Judetean Bihor, oferit conform contractului. Acesta mareste sentimentul de incredere in serviciile electronice oferite, adica siguranta si securitate, pentru toti utilizatorii spatiului public digital al judetului, fie ca sunt furnizori de utilitati sau cetateni.“ – Eugen ANTAL, Sef Serviciu IT&C, C.J. Bihor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite