Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Inchirierea sistemului de telecomunicatii-o solutie moderna pentru companiile in dezvoltare

18 Octombrie 2005



Nicolae Pistol, Director Vanzari Romservice TelecomunicatiiConcurenta care se intensifica, marginile tot mai mici, presiunea pe costuri, sunt factori care ne determina sa exploatam orice oportunitate de castig. Plata pe masura utilizarii (pay as you use) este un concept foarte cunoscut pe alte piete, dar care patrunde si la noi. Inchirierea, pentru ca in cele din urma la aceasta ne referim, ofera o serie de avantaje fata de cumparare: un efort financiar initial mai mic, posibilitati ulterioare de upgrade. Romservice Telecomunicatii este una dintre companiile romanesti care ofera astfel de servicii: inchirieri de centrale telefonice si accesorii. Deoarece serviciul nu este doar o simpla inchiriere, am recurs la o discutie cu domnul Nicolae Pistol, Director Vanzari Romservice Telecomunicatii, pentru a afla amanunte suplimentare.


Care este oferta Romservice Telecomunicatii?


La ora actuala, Romservice Telecomunicatii ofera clientilor sai solutii integrate de comunicatii realizate in jurul platformelor de comunicatii HiPath ale firmei SIEMENS, retele de curenti slabi si medie tensiune (cablaj structurat, retele electrice, alimentari de rezerva), sisteme de supraveghere video si control acces, sisteme antiefractie si antiincendiu.


Succesul firmei se bazeaza in special pe trei factori: foarte buna pregatire a celor peste 90 de angajati, marea majoritate cu studii superioare sau pregatire tehnica de specialitate, calitatea si fiabilitatea deosebita a echipamentelor si serviciile furnizate, precum si sistemul de management al calitatii implementat si certificat conform standardului ISO 9001: 2000.


Pe de alta parte incercam sa venim mereu in intampinarea clientului cu produse si mai ales servicii noi care sa il avantajeze, precum inchirierea intregului sistem de comunicatii, un sistem foarte avantajos, mai ales pentru companiile in dezvoltare.


Oferiti solutii integrate de comunicatii, ce parteneriate ati dezvoltat in acest sens?


Solutiile integrate de comunicatii sunt solutiile oferite de catre o singura platforma de comunicatii.


O astfel de oferta trebuie conceputa pentru a satisface necesitatile specifice de comunicatii ale fiecarei companii, in conditii de maxima eficienta operationala.


De aceea, am dezvoltat parteneriatul cu SIEMENS, una dintre putinele companii pe plan international capabile sa ofere solutii complete in domeniul comunicatiilor. Platforma in jurul careia se construieste solutia integrata este serverul de comunicatii HiPath (3000 si 4000).


Solutiile integrate construite pe aceste platforme ofera clientului atat siguranta absoluta – pentru ca se bazeaza pe o infrastructura care foloseste cele mai noi tehnologii si cele mai performante echipamente, o afacere mai performanta – datorita calitatii echipamentelor garantata in timp la cele mai inalte standarde, iar designul solutiei este adaptat nevoilor specifice clientului, cat si o economie de resurse – pentru ca beneficiaza de cel mai eficient pachet de solutii de comunicatii, consultanta gratuita oferita de catre personal calificat, toate echipamentele si serviciile fiind asigurate de un singur furnizor, Romservice Telecomunicatii.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite