Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Mai mult de 5300 de PRODUCATORI isi GESTIONEAZA ACTIVITATEA cu MFG/PRO

18 Octombrie 2005



Managementul comenzilor de la clienti, planificarea aprovizionarilor, optimizarea spatiilor de depozitare, controlul fluxurilor din productie si reducerea costurilor de productie sunt doar cateva dintre provocarile actuale, carora trebuie sa le faca fata o companie cu activitate de productie. Astfel de probleme au o solutie: sistemul informatic integrat MFG/PRO, dezvoltat de compania americana QAD. Experienta acumulata in implementari de succes, accentul pus pe servicii de calitate, cunoasterea exacta a proceselor de business, abilitatea de a raspunde cerintelor specifice companiilor cu activitati de productie contribuie la succesul mondial al acestui sistem.


MFG/PRO, de la QAD Inc., este o solutie-brand cu acoperire la nivel international, care incorporeaza standarde recunoscute in industrie si poate fi adaptata la evolutiile continue ale mediului de afaceri romanesc. Aplicatiile QAD Inc. sunt utilizate in peste 5.300 de companii din aproape 90 de tari, inclusiv de catre un sfert dintre corporatiile internationale incluse in Fortune 100! Dintre furnizorii de solutii ERP care deservesc piata producatorilor, QAD furnizeaza cel mai scazut cost al proprietatii, releva studiile realizate de companii independente de cercetare a pietei. MFG/PRO ofera utilizatorilor avantaje competitive importante pentru urmatoarele segmente de piata:

  • Food&Beverages,
  • Automotive,
  • Consumer Products Goods (CPG),
  • Industrial.


    Printre companiile multinationale ce folosesc MFG/PRO, pentru administrarea activitatilor de productie, se numara: Caterpillar, Coca-Cola Production – Franta, Colgate-Palmolive, Federal Mogul, Ford Union - Belarus, Johnson Controls, Kraft Foods International, Lear Corporation, Lucent Technologies, Philips Semiconductors, Saint Gobain, Webasto, Tower Automotive, Valeo, Webasto.


    Aplicatia MFG/ PRO este tradusa in limba romana si adaptata specificului legislatiei economice si financiare din Romania. Casa de solutii CRESCENDO a implementat-o, in ultimii 10 ani, in peste 25 de companii din tara. Printre implementarile de succes ale acestui ERP, pe care Casa de solutii CRESCENDO le-a realizat in Romania, se numara cele de la companii precum Ana Imep, Black Sea Suppliers, Daewoo Automobile, Elite Romania, Eximprod, Fermit, Johnson Controls International, Kraft-Foods, Lactag, Lear Corporation, Safety Components International, Tuborg Romania, Uzina Mecanica Timisoara si altii.
    Pentru decizii corecte, la timpul potrivit


    Construit pentru optimizarea activitatilor de productie, modulul de Planificare Productie din MFG/PRO contribuie la luarea deciziilor corecte intr-un timp scurt si la alocarea resurselor mai eficient.


    Planificarea productiei din MFG/PRO se bazeaza pe functionalitati care ofera informatii valoroase prin convertirea datelor din comenzile externe si interne in planuri exacte de productie, aprovizionare si utilizarea resurselor.


    MFG/PRO planificarea productiei include:

  • Planificarea cerintelor materiale MRP (Material Requirements Planning)
  • Planificarea productiei MPS (Master Production Scheduling)
  • Plan de aprovizionare SCP (Supply Chain Planning)
  • Programarea liniilor de productie PLP (Product Line Planning)
  • Planificarea capacitatilor de productie CRP (Capacity Requirements Planning)


    Planificarea cerintelor materiale–Material Requirements Planning


    Pentru a eficientiza activitatea unei fabrici, acest modul calculeaza necesarul de materii prime si intocmeste comenzi de aprovizionare, utilizand planurile de productie si sursele generatoare de cereri de productie si de livrari. MRP echilibreaza astfel cererile din productie cu cererile din aprovizionare, planificandu-le din timp.


    MRP analizeaza comenzile de produse finite si foloseste fisa tehnologica a produselor, pentru a calcula cererile de aprovizionare pentru fiecare produs. Astfel, MRP centralizeaza comenzile de livrare, analizeaza cantitatile disponibile si timpul de productie si genereaza comenzi de aprovizionare, ce reflecta cantitatile ce trebuie aprovizionate, produse, dar mai ales cand trebuie facute toate acestea. Analizele pentru planificarea cerintelor materiale pot fi realizate pentru fiecare centru de productie in parte sau pentru fabrici separate, ce fac parte din cadrul unei structuri de productie.



    Parerea ta conteaza:

    (0/5, 0 voturi)

    Lasa un comentariu



    trimite