Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

De ce sa va asumati riscuri?Procesele de backup si recovery pot fi simple daca alegeti solutia potrivita

18 Octombrie 2005



Solutie la cheie pentru companiile in dezvoltare:

  • pana la 10 servere si 200 statii de lucru
  • mediu Microsoft (Windows, SQL, Exchange)
  • instalare, configurare si training incluse
  • pret promotional pana la sfarsitul anului!


    Solutia oferita consta din aplicatia de backup/restore EMC Dantz Retrospect si autoloader-ul de benzi Overland Storage LoaderXpress.


    Modulul aplicatiei Retrospect inclus in solutie permite salvarea oricator servere Windows si Mac OS X si oricator statii de lucru Windows, Linux, Solaris sau Mac OS.


    Pentru medii IT 24x7, Dantz Retrospect furnizeaza protectia datelor online, pentru aplicatii critice ca Microsoft Exchange Server (inclusiv salvarea si restaurarea la nivel de casuta, sau chiar de mesaj) sau Microsoft SQL Server si pentru fisiere/documente deschise in timpul proceselor de backup.


    Prin folosirea utilitarelor de tip "wizard", prin programarea salvarilor la anumite momente de timp si prin recunoasterea automata a echipamentelor de backup, este usurata configurarea si administrarea aplicatiei Retrospect in vederea protejarii datelor. In plus, pentru a preveni irosirea benzilor si a timpului, administratorii au la dispozitie filtre pentru a exclude din procesele de backup informatiile ce nu trebuie salvate (muzica, filme etc.).


    Retrospect ofera flexibilitatea de a alege, ca echipamente de backup, intre sistemele de stocare pe discuri magnetice, benzi magnetice sau discuri optice, pentru a optimiza performantele proceselor de salvare si restaurare si pentru a eficientiza costurile; pot fi realizate cu usurinta copii ale salvarilor, pentru a preveni pierderea datelor in cazul defectarii mediului de stocare sau in cazul unui dezastru; salvarile pot fi directionate catre echipamente de stocare pe discuri, pentru restaurari foarte rapide in cazul coruperii datelor, dupa care pot fi copiate pe benzi si stocate intr-un alt sediu, pentru recuperarea datelor in caz de dezastru.


    Retrospect faciliteaza restaurarea de la 0 (bare metal restore) a tuturor sistemelor Windows din compania dumneavoastra, in mod rapid si eficient, prin crearea unui CD de recuperare in caz de dezastru ce permite restaurarea automata si foarte rapida a sistemului de operare, a setarilor aplicatiilor si a preferintelor utilizatorilor, fara a necesita reinstalarea si reconfigurarea tuturor acestor componente.


    Pentru salvarea datelor pe benzi magnetice este oferit autoloader-ul de benzi Overland LoaderXpress, cu un drive LTO-2 (rata de scriere de pana la 172.8 GB/ora) si 11 sloturi pentru benzi LTO-2 (capacitate de stocare de pana la 4.4 TB). Ofera conectivitate SCSI catre server-ul de backup si permite, optional, folosirea codurilor de bare. Poate fi achizitionat in varianta rackmount (4U) sau tabletop/desktop.


    Instalarea si configurarea solutiei sunt realizate de catre specialistii Star Storage, certificati de EMC si Overland Storage.




    Solutie la cheie pentru medii complexe:
  • numar mare de servere si statii de lucru
  • medii eterogene (Windows, Linux, UNIX, etc)
  • instalare, configurare si training incluse
  • pret promotional pana la sfarsitul anului!



    Parerea ta conteaza:

    (0/5, 0 voturi)

    Lasa un comentariu



    trimite