Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Televoice lansează tableta Evolio Neura

11 Iulie 2011



Televoice anunta lansarea comerciala a tabletei Evolio Neura, echipata ca procesorul Nvidia Tegra 2 (1 Ghz, Dual Core), cu accelerare grafica de inalta performanta Full HD. „Tableta noastra este un «iPad killer» intrucat ofera mai mult, la dimensiuni comparabile si la un pret corect. Iata ca si romanii pot lansa in piata un produs de inalta tehnologie, cu performante exceptionale“, a declarat Liviu Nistoran, CEO al companiei Evolio.



Evolio Neura are un display de 9,7 inchi, capacitiv, multitouch, de tipul Wide View Angle (la fel ca la iPad). Neura este o platforma 100% deschisa, ruleaza orice aplicatie Android. Conectivitatea disponibila include: port USB, LAN, HDMI si microSD. Conectivitatea fizica este completata de cea wireless: Wi-Fi, Bluetooth de modemul 3G integrat, pe care functioneaza orice SIM de date de la orice operator din Romania. Memoria interna flash tip SSD are 16 GB (poate fi extinsa la 32 GB pe suport MicroSD), iar memoria RAM este DDR2 de 1GB.


Neura suporta Android 3.0 dar Evolio o comercializeaza deocamdata cu Android 2.2. (versiunea pentru Tablete), urmand ca cel mai probabil in septembrie, cand se va dispune de o versiune stabila de Honeycomb, aceasta sa fie oferita gratuita ca upgrade.


Tableta mai are integrate mufa 3,5 mm audio jack, difuzoare 2x1W, Microfon, Camera front 1,3 M, Assisted-GPS, accelerometru si light sensor.


Avantajele competitive ale Neura fata de iPad2:
Compatibilitate cu platforma flash,
Memorie interna extensibila,
Compatibilitatea cu orice card MicroSD,
Conectivitate USB 2.0,
Neura ruleaza filme Full HD 1080p (iPad2 suporta max. 720p),
Adaptor Ethernet pentru conectivitate LAN.
Evolio Neura este singura tableta din piata cu un ecosistem de continut in limba romana: Agregator de stiri, Ziar electronic cu stiri in timp real, Librarie virtuala cu ebooks, TV interactiv etc.
Tableta are o gama extinsa de accesorii disponibile de la producator: de la creion capacitv pana la conector fara fir HDMI si de la huse cu tastatura pana la suport auto pentru tetiera.


Pe 25 iulie tableta va fi disponibila in retelele de retail. Pretul recomandat de vanzare va fi de 1499 RON pentru varianta wi-fi si 1899 RON pentru varianta 3G.,


Se pot lansa precomenzi pe site-ul www.evolio.ro



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite