Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Kaspersky Lab lanseaza „Rabla Software”

13 Iulie 2011



Kaspersky Lab România lansează programul „Rabla Software”: în perioada 11 iulie – 31 august 2011, fiecare companie beneficiază de o reducere de 50% la achiziţionarea unei suite de securitate Kaspersky Lab pentru business, la înlocuirea soluţiei antivirus pe care deja o utilizează. Sunt eligibile licenţele valabile – aparţinând altor produse de securitate pentru companii – sau cele expirate de maximum 3 luni.


Pentru a primi reducerea de 50% la achiziţionarea unui produs Kaspersky Lab, companiile trebuie să facă dovada utilizării unei alte soluţii antivirus business, pe care doresc să o înlocuiască, prin prezentarea fizică sau electronică a facturii de achiziţie, a certificatului de licenţiere sau a contractului. De asemenea, pot beneficia de discount-ul de 50% maximum 150% din numărul de staţii pentru care se prezintă dovada.


Kaspersky Open Space Security oferă protecţie anti-malware superioară tuturor tipurilor de infrastructuri IT de business, integrată într-o singură suită de aplicaţii compatibile cu o gamă largă de platforme. Fiecare staţie de lucru, laptop, server de fişiere, server de e-mail, gateway de Internet şi smartphone va fi protejat, asigurând compania că reţeaua este complet securizată, chiar dacă angajaţii nu lucrează doar de la birou, ci şi din afara lui.





Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite