Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Carl Theobald este noul CEO al Avangate

14 Iulie 2011



Avangate, dezvoltator de solutii de eCommerce si management al partenerilor pentru companiile de software si Software-as-a-Service, a anuntat numirea lui Carl Theobald in calitate de Presedinte si CEO. Carmen Sebe, care a condus compania din anul 2005, va avea rolul de COO (Chief Operating Officer) in noua organigrama. Sebe va prelua astfel responsabilitaţile pentru dezvoltarea internaţionala a operaţiunilor si produselor companiei, concentrandu-se pe extinderea acestora, astfel incat Avangate sa indeplineasca obiectivele de expansiune globala. „Suntem foarte bucurosi sa anuntam numirea lui Carl Theobald ca presedinte si CEO al companiei. (...) Faptul ca vanzatorii de software trebuie sa se adapteze cat mai rapid la comertul online si la nevoile canalelor de distribuţie aflate in plina evolutie reprezinta o oportunitate imensa pentru Avangate. Carl are o experienta valoroasa in industria de Software si Software-as-a-Service, inovatie de produs si dezvoltare a vanzarilor, care ne va duce spre ceea ce anticipam a fi o perioada de crestere exponentiala pentru Avangate“, spune Radu Georgescu, fondator si chairman (Presedinte al Consiliului Director) al Avangate.
Carl Theobald, cu peste douazeci de ani experienta in industria de software, va conduce Avangate intr-o perioada in care compania investeste pentru a isi accelera cresterea in comertul online si al managementului partenerilor de distribuţie, ambele sectoare aflandu-se intr-o evoluţie foarte rapida. Theobald a detinut posturi de conducere atat in companii mari de software, cat si in start-up-uri in plina expansiune, fiind Vice-Presedinte la Oracle, fondator al RubiconSoft si Vice-Presedinte Senior la Serena Software. La Oracle, Theobald a ajutat la infiintarea diviziei de CRM, dezvoltand produse software pentru vanzari, marketing si eCommerce care au generat o crestere a veniturilor diviziei sale de peste 10 ori in decursul a doi ani. Cel mai recent, in calitate de Vice-Presedinte Senior al diviziei de Produse si Servicii Clienti, a lansat prima solutie SaaS la Serena Software, cumparata ulterior de Silver Lake Partners pentru suma de 1,2 miliarde dolari. Avangate se afla intr-o faza captivanta de crestere in aceasta industrie dinamica in care companiile isi transfera afacerile online (...) Compania a inregistrat succese multiple, in special in regiunea EMEA. Vom continua sa mentinem acest succes si sa crestem prezenta globala a Avangate prin dezvoltarea operatiunilor companiei in America de Nord. In plus, viziunea Avangate de a oferi o solutie integrata pentru vanzarile de software prin canale multiple ne plaseaza intr-o pozitie unica, aceea de a ne ajuta clientii sa isi mareasca semnificativ vanzarile online, la nivel international, atat direct cat si prin parteneri“, a declarat Carl Theobald, noul CEO al Avangate.
Dupa o prima runda de investitii din partea 3TS Cisco Growth Fund si mizand pe cresterea interesului dezvoltatorilor de software si SaaS din intreaga lume de a utiliza solutii eCommerce pentru a-si administra si optimiza vanzarile pe mai multe canale, Avangate vizeaza o crestere exploziva in urmatorii ani sub conducerea lui Theobald.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite