Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Omnilogic si OPTI UPS semneaza un contract de distributie

18 Iulie 2011



Omnilogic si OPTI UPS anunta semnarea acordului de distributie pentru intregul portofoliu de produse si solutii de alimentare neintreruptibila de la OPTI-UPS. OPTI-US este un important producator de UPS-uri si echipamente destinate protejarii sistemelor impotriva caderilor si variatiilor de tensiune. Din brandul OPTI-UPS, Omnilogic va pune la dispozitie gama exceptionala de UPS-uri pentru diferite dispozitive, in trei serii principale, seria Standby, seria Line Interactive si seria On Line. OPTI UPS este una dintre marcile cu renume de UPS-uri cunoscute mai ales pentru functionarea lor sigura si pentru costurile lor extrem de scazute. Gama de solutii de alimentare de la OPTI-UPS va completa liniile de produse distribuite deja de Omnilogic: Cisco, EMC, VMware, Lexmark, Kaspersky, Dell, Iomega, Fujitsu, doar ca sa enumeram cateva dintre acestea. Odata cu adaugarea acestor noi solutii de alimentare de la OPTI-UPS, suita consolidata de produse de la Omnilogic ofera partenerilor din canalul de distributie sanse mari in castigarea comenzilor de la clienti in special din zona IMM-urilor.
Vorbind despre noul parteneriat, Vali Gaitan, Senior Director Indirect Sales Omnilogic, a spus, "Suntem mereu in cautare de cele mai bune si mai recente tehnologii pentru a le aduce in Romania. Criza economico-financiara globala ne determina sa acordam mai multa atentie solutiilor de business accesibile clientilor nostri. Acest acord de distributie semnat de Omnilogic cu OPTI-UPS va capitaliza punctele noastre forte si va fructifica oportunitatile. In timp ce OPTI-UPS se bucura deja de o recunoastere pe pietele Orientului Mijlociu si ale Africii de Nord (MENA), noi vom folosi experienta noastra pentru a construi un canal de distributie in Romania care speram sa joace un rol important in cadrul pietei emergente de solutii de alimentare."
"Suntem incantati sa numim Omnilogic ca si distribuitorul nostru local. Parteneriatul nostru ne va ajuta sa indeplinim obiectivele locale de a construi canalul de parteneri intr-o serie de verticale de business. Aparitia de proiecte locale si regionale este incurajatoare pentru dezvoltarea noastra si speram sa demonstram prin gama noastra de produse de clasa mondiala, performanta si pretul competitiv al acestora", a declarat Joe Tsao, European Business Manager OPTI-UPS.
Omnilogic va construi reteaua de parteneri pentru OPTI-UPS in teritoriu prin efectuarea de activitati axate pe dezvoltarea canalului de distributie. Acestea vor include oferirea de training si consultanta pentru parteneri care sa le permita acestora sa vanda usor solutii. Omnilogic va oferi, de asemenea, servicii cu valoare adaugata pentru partenerii sai, va oferi programe de formare pentru si in numele OPTI-UPS pentru a spori abilitatile acestora de a oferi servicii si pentru a putea raspunde cerintelor clientului. "Suntem siguri ca partenerii nostri vor raspunde favorabil la aceasta ultima noutate din portofoliul nostru de produse. Obiectivul nostru este sa construim si sa mentinem o colaborare stransa si puternica cu partenerii nostri, sa-i ajutam sa fie mai bine pregatiti astfel incat sa valorifice oportunitatile care apar in infrastructura IT a oricarui client prin oferirea unui portofoliu de produse bine alese.", a concluzionat Vali Gaitan.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite