Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IMM >> Stiri si comunicate

CG&GC HiTech Solutions adreseaza IMM-urile cu noul program HP MultiSeat

01 Septembrie 2011



CG&GC HiTech Solutions anunta lansarea programului HP MultiSeat pentru mediul educational şi IMM-uri, solutia HP permitand dublarea numarului persoanelor care au acces la un calculator, fara cheltuieli in plus. MultiSeat este o solutie facila in exploatare, dedicata unor utilizatori non-tehnici, usor de administrat care dincolo de solutia clasica – un calculator per utilizator, ofera o economie de cost menita sa asigure acces computerizat mai multor utilizatori, la acelasi nivel de investitie. HP MultiSeat presupune conectarea mai multor monitoare la o singura unitate central, toti utilizatorii putand sa lucreze simultan. Solutiile HP Multiseat vin la pachet cu licente Microsoft Windows MultiPoint Server Standard 2010, destinat pentru pana la 10 utilizatori, compatibil cu ultimele versiuni de programe, cu toate patch-urile de securitate şi toate actualizarile de sistem. Upgrade-ul la versiunea Server Premium asigura acces pentru pana la 20 utilizatori.
"Solutia MultiSeat de la HP, impreuna cu Microsoft MultiPoint Server 2011 aduc o abordare noua, deosebita a procesului de invatare , profesorii putand oferi studentilor o experienta unica, putand fi mult mai activi si mai eficienti in sala de curs, prin activitati multiple si abordari computerizate ale exercitiilor sau surselor de informatie”, a declarat Adina Rada, director general CG&GC HiTech Solutions.
„CG&GC HiTech Solutions, impreuna cu partenerii sai, va oferi in curand spre testare solutia MultiSeat, in cadrul unui roadshow la nivel national", precizeaza Adina Rada, director CG&GC HiTech Solutions Oradea.
Avantajele HP MultiSeat:
Costuri reduse cu echipamentul: utilizand o solutie care presupune conectarea mai multor monitoare la o singura unitate central, duce la reducerea costurilor cu echipamentele. Un singur procesor sustine 10 utilizatori care folosesc programe diferite simultan. In multe cazuri, echipamentele hardware depaşite pot fi schimbate. Ceea ce inseamna ca, atunci cand e cazul, nu e nevoie sa schimbi 10 unitati centrale, ci doar una.
Reducerea cheltuielilor cu energia electrica. Doar prin simplul fapt ca nu sunt 10 unitati centrale consumatoare de curent electric, ci doar una singura, duce la reducerea cheltuielilor cu 67% in cazul unitatilor şcolare, sau cu 29% in cazul companiilor unde calculatoarele sunt folosite pe o perioada mai mare de timp.
Mai putin de munca, mai putin efort! Mizand pe sloganul "Work smarter, not harder!", CG&GC HiTech Solutions recomanda HP Multiseat cu Windows MultiPoint Server 2011 pentru toate companiile şi unitatile unde nu exista un inginer de sistem la fata locului. In multe unitati şcolare exista probleme cu lipsa personalului care sa repare calculatoarele. Cu HP MultiSeat aceasta problema este practice eliminata.
Mai putin zgomot, o atmosfera armonioasa de lucru! Datorita faptului ca solutia presupune folosirea unei singure unitati centrale, nivelul de zgomot produs de sistemele de ventilatie ale calculatoarelor scade considerabil.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite