Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ATC ROM ofera si solutie ERP special adaptata proceselor bancare

18 Octombrie 2005




Tranzactii in Cartea Mare cu intrari de debite negative sau de credite negative
Aceasta aplicatie extinde functionalitatea, permitand bancii sa inregistreze tranzactii cu debite minus si credite minus pentru conturi care nu pot fi debitate sau creditate.


Procese automate de inchidere a perioadelor contabile
Departamentul financiar al unei banci necesita o metoda sigura, eficienta si rapida, pentru a efectua procesele de sfarsit de luna si an. Totalul conturilor de venituri si cheltuieli se calculeaza automat. Se calculeaza profitul reinvestit si se face cliringul pentru noul an al conturilor de venituri si cheltuieli. Bilanturile pot fi intocmite inainte ca datele auditului final sa fie postate, iar rapoartele financiare pentru anul urmator pot fi produse inainte de sfarsitul anului.


Ordine de plata pentru Contul de Datorii Curente catre Sistemul de Core Banking
Modulul standard de Cont de Datorii Curente ajuta o banca sa urmareasca la ce furnizori are datorii, cat le datoreaza si cand sunt scadente platile. Banca poate prioritiza furnizorii pe baza termenilor negociati si ii poate plati in consecinta. Aceasta extensie de aplicatie ajuta banca sa plateasca furnizorii la timp si scaneaza un set complet de rapoarte pentru analiza performantei Contului de Datorii Curente. Banca initiaza un ordin de transfer de bani catre contul din banca furnizorului si se efectueaza plata.


Raportarea si analiza datelor


Acest modul furnizeaza un set complet de instrumente care permite analiza datelor. Modulul combina datele existente in aplicatii, permitand luarea de decizii eficiente. Permite stocarea datelor, analize, alocare de buget si contine instrumente de raportare. ATC a dezvoltat extensii de aplicatii pentru a mari capacitatile de raportare si analiza ale unei banci, satisfacand nevoile de informare ale actionarilor, de la top management la manageri de departamente si personal non-managerial.


Noi perspective pentru Business Intelligence
Angajatul bancii poate analiza informatii sub forma tabelara si grafica. Angajatul selecteaza imaginea potrivita la atingerea unui buton si poate urmari zilnic indicatorii financiari cheie fara a manipula datele.


Analiza pe produs, sucursala si centru financiar
Integrata strans cu Cartea Mare, aceasta extensie de aplicatie permite regasirea facila a informatiilor istorice si transferul direct de informatii referitoare la buget catre Cartea Mare, pentru a face previziuni pe produs, sucursala si centre financiare.


Consolidare in Crystal Reports pentru rapoartele Legale si MIS (Management Informational System)
Rapoartele Legale si MIS pot fi produse usor si rapid pentru ca flexibilitatea integrata permite angajatului sa-si defineasca propriile rapoarte.




Despre compania ATC ROM
Compania ATC ROM a fost infiintata in Romania in anul 2000 ca o subsidiara a companiei ATC.
ATC (Athens Technology Center S.A.) a fost fondata in Grecia in anul 1987 ca o companie privata, activa in proiectarea, dezvoltarea, integrarea si asigurarea asistentei pentru sisteme informatice complexe.
Din anul 2000, ATC face parte din grupul de companii FOURLIS, un grup cu o puternica sustinere financiara. Consultanta in implementarea solutiilor bancare a devenit in scurt timp un domeniu de expertiza al ATC, iar certificarea ISO 9001/2000 a reprezentat atestarea calitatii serviciilor oferite.
ATC ROM a devenit un pilon important al activitatii ATC in Romania dar si in regiune, dat fiind contributia consultantilor romani, cu o bogata experienta in domeniul bancar. Printre cei mai importanti parteneri ai ATC se numara: din 1999, compania Epicor, liderul mondial al furnizoriilor de solutii ERP dedicate companiilor mijlocii; din 1997, Oracle, liderul mondial in software de gestiune a bazelor de date si aplicatii.
Pornind de la experienta si expertiza acumulate in proiecte din domeniul bancar, incepand cu anul 2003, ATC a devenit partener regional pentru compania i-flex solutions, liderul mondial al furnizorilor de solutii informatice bancare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite