Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Tendinte >> Stiri si comunicate

EPICOR intra in Top InformationWeek 500

15 Septembrie 2011



Epicor Software Corporation fost inclusa in topul InformationWeek 500 din acest an pentru inovatiile sale in tehnologia pentru afaceri. Topul din 2011 a fost relevat aseara, in timpul ceremoniei galei de premiere a selectei Conferinte InformationWeek 500, care a avut loc la St. Regis Monarch Beach Resort in Dana Point, California. Acest eveniment marcheaza cea de-a doua prezenta a companiei in topul InformationWeek 500, dupa ce a fost inclusa in lista din 2010, ca Activant Solutions Inc., inainte de achizitionarea ambelor companii de catre Apax Partners, in mai 2011.
Companiei Epicor i-a fost adusa recunoasterea pentru “Project Cappella,” un proiect de upgrade pe scara-larga de migrare a principalelor sale infrastructuri Web site de intreprindere, catre Microsoft® Office SharePoint® Server 2010. Obiectivul principal a fost de a realiza un management al conținutului mai bun, cresterea colaborarii – atat pe plan intern si extern – si imbunatatirea proceselor de lucru prin aducerea extranetului, intranetului si a site-urilor de internet intr-o singura platforma comuna. Integrarea intr-o platforma unica, disponibila in SharePoint 2010, a avut un impact pozitiv asupra Epicor, ajutand la gestionarea unui nivel mai ridicat al schimbului de informatii intre angajatii, clientii si partenerii sai.
“Suntem mandri ca am castigat un loc in InformationWeek 500 din acest an, ca unul dintre inovatorii de top in tehnologie din toata America", a declarat Andy Stameson, CIO si Vice President of IT, Real estate / Facilities al Epicor. "Epicor utilizeaza cea mai recenta tehnologie Microsoft SharePoint pentru a construi resurse on-line remarcabile, care sustin toate aspectele legate de companie. Capacitatea de a aduce la un loc oameni, procese si informatii, intr-un mod semnificativ, este de mare valoare pentru afaceri.”
Migrarea platformei tehnologice a Epicor catre o arhitectura service-enabled unica ajuta compania sa-si atinga obiectivele sale intr-o perspectiva aflata in schimbare. Noile capacitati de publicare pe Web si de Business Intelligence (BI) ale instrumentelor SharePoint permit Epicor sa foloseasca potentialul unei game extinse de instrumente si aplicatii plecand de la o platforma unica, sprijinind astfel fluidizarea activitatilor, atat interne cat si externe. Printr-o infrastructura unificata, Epicor poate realiza mai mult, cu aceleasi resurse. Personalizarile out-of-the-box permit Epicor sa raspunda rapid si usor la cerintele de business, in timp ce un mediu centralizat permite Epicor sa implementeze mai rapid solutii pentru site-urile sale de intranet, extranet si Internet.
„Timp de 23 de ani, InformationWeek 500 a consemnat si onorat pe cei mai inovativi utilizatori de tehnologie de afaceri", a spus Rob Preston, redactor-sef al InformationWeek. "Totusi, in acest moment si la aceasta epoca, sa fii inovativ nu este suficient. Pentru a fi cu un pas sau doi inaintea clientilor, partenerilor si a competitorilor lor, companiile si organizatiile lor IT au nevoie sa inoveze mai rapid decat oricand inainte. Clasamentul din acest an a pus un accent deosebit pe acesti inovatori cu „cifra octanica ridicata” ai tehnologiei de afaceri.”
Cu listarea sa anuala de 500, InformationWeek identifica si premiaza pe cei mai inovativi utilizatori de tehnologie a informatiei din Statele Unite si urmareste, de asemenea, tehnologia, strategiile, investitiile si practicile administrative ale celor mai cunoscute companii din America. Clasamentele InformationWeek 500 sunt unice printre clasamentele de companii, intrucat pun in evidenta puterea de inovare in domeniul tehnologiei informatiei, mai degraba decat doar sa-i identifice pe cei care investesc cele mai mari sume in IT. Detalii suplimentare cu privire la InformationWeek 500 pot fi gasite on-line la: www.informationweek.com/iw500/.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite