Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Vodafone lanseaza telefonul pentru Facebook

15 Septembrie 2011



Vodafone 555 Blue integreaza din meniul principal informatii despre contul de Facebook si informatii actualizate despre prietenii din reteaua sociala.
Utilizatorii noi si existenti pot achizitiona terminalul pentru 19 euro, cu un abonament dedicat ce include 800 de minute in retea, 80 de minute nationale si 100 MB trafic de date, pentru 8 euro pe luna. Telefonul este disponibil si pentru utilizatorii serviciilor prepaid, intr-un pachet ce include un SIM cu numar de telefon si o cartela valorica de 10 euro credit, pentru 59 de euro.


Cu noul telefon, utilizatorii isi pot actualiza statusul de pe Facebook direct din ecranul principal al telefonului. Pe langa notificarile standard ale terminalului, utilizatorii sunt anuntati de fiecare data cand primesc un mesaj nou pe Facebook, sau o cerere din partea unui nou prieten. In plus, ecranul principal poate fi personalizat pentru a include aplicatiile, grupurile sau prietenii preferati.
Terminalul imbina accesul la Facebook, printr-un buton dedicat, cu o camera de 2 Megapixeli, un ecran de 2,4 inci, un player multimedia incorporat si un slot de card Micro-SD, prin care memoria externa poate fi extinsa cu pana la 16 GB. In plus, pentru o experienta imbunatatita de navigare online, browser-ul Opera Mini este inclus in dotarile standard.





Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite