Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ECM >> Stiri si comunicate

Star Storage lanseaza ABBYY FineReader 11

16 Septembrie 2011



Star Storage, furnizor de solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), a anuntat astazi lansarea in Romania a celei mai recente versiuni a aplicatiei de recunoastere optica a caracterelor (OCR) pentru scanarea si conversia eficienta a documentelor - ABBYY FineReader 11.
Aplicatia software dezvoltata de ABBYY, leader mondial pentru aplicatii de recunoastere si captura a datelor din documente, ofera conversie OCR cu un nivel ridicat de intuitie si acuratete a textelor scanate si capturate cu camere foto digitale sau telefoane mobile inteligente, in formate electronice populare, care permit editarea si executarea de cautari; incluzand un nou modul alb-negru, viteza de procesare poate creste cu pana la 45%*.
ABBYY FineReader 11 prezinta imbunatatiri si in aria de recunoastere a formatului initial. FineReader isi imbunatateste capacitatea de a reconstitui formatul initial, oferind posibilitatea de a crea carti electronice in cele mai uzuale formate. Mai mult, revolutioneaza industria de suport lingvistic recunoscand inclusiv limba araba.
"ABBYY FineReader va ajuta sa realizati mai multe intr-un timp mai scurt cu un efort mai mic - indiferent daca il folositi pentru procesarea regulata a documentelor de birou sau pentru sarcini punctuale sau ocazionale." explica Sergey Popov, Director de produs, Department FineReader, in cadrul ABBYY. "Pentru multi profesionisti, software-ul ABBYY a devenit o parte integranta a proceselor de business. Cu noile imbunatatiri, programul va ajuta acum sa duceti la bun sfarsit sarcini ce inainte pareau cu adevarat dificile si consumatoare de timp."
ABBYY FineReader ofera instrumente intuitive pentru scanarea si conversia rapida a documentelor, precum si a fotografiilor, a imaginilor scanate sau a fisierelor PDF in formate electronice editabile.
Fiind o alternativa ce va ajuta sa economisiti timp pretios, FineReader ofera acuratete in convertirea oricarui tip de document printat, inclusiv carti, articole de ziar sau texte cu tabele sau anexe complexe, chiar si faxuri.
Noua versiune ABBYY FineReader vine cu un puternic set de caracteristici si instrumente menite sa simplifice, sa optimizeze si sa imbunatateasca munca de zi cu zi atunci cand vorbim de lucrul cu documente sau imagini.
ABBYY FineReader 11 va fi disponibil in doua editii (Profesionala si Corporate, concepute pentru a veni in intampinarea nevoilor grupurilor diferite de utilizatori) in diferite magazine online si prin intermediul partenerilor din intreaga lume.
In Romania, ABBYY FineReader 11 va fi disponibil prin intermediul Star Storage, Country Partner ABBYY.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite