Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Cinci noi routere Linksys in oferta ELKOTech

17 Octombrie 2011



ELKOTech Romania anunta disponibilitatea pe piata locala a cinci noi modele de routere Linksys Seria E.


In conditiile in care consumul de date video este foarte mare si vanzarile de device-uri wireless, precum smartphone-uri, tablet PC-uri sau console cresc de la o zi la alta, consumatorii cauta performanta crescuta, fiabilitate si simplitate pentru retelele lor wireless. Noile routere de la Cisco stabilesc noi standarde pentru viteza, ofera un acces rapid si un semnal puternic.


Cele cinci routere nou lansate, E1200, E1500, E2500, E3200 si E4200 (a castigat premiul Red Dot Product Design 2011 pentru design, inovatie si calitate), au o viteza de pana la 450 Mbps, detin un amplificator de putere pentru a mentine semnalul stabil chiar si la distante mari si beneficiaza de virtual USB. Aceasta tehnologie permite conectarea la retea a imprimantelor, echipamentelor de stocare sau a altor device-uri ce detin port USB. O alta caracteristica a seriei o constituie suportul nativ pentru Ipv6 si 6rd.



Toate routerele din Seria E includ software-ul Cisco Connect, ce le permite utilizatorilor sa isi seteze mai repede retelele wireless si sa customizeze setarile routerelor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite