Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Primul centru HP de Excelenta in Cloud

26 Octombrie 2011



HP anunta transformarea Computacenter Germania în primul Centru de Excelenţă în domeniul tehnologiei de cloud computing din regiunea EMEA. Centrele de Excelenţă HP le permit partenerilor de distribuţie să pregătească demonstraţii practice de cloud pentru clienţi, subliniind astfel potenţialul de transformare al acestora.


Cu ajutorul noilor soluţii HP CloudSystem Matrix, HP 3PAR Storage System şi HP Cloud Service Automation for Matrix, Computacenter Germania are toate abilităţile necesare pentru a pune la dispoziţia clienţilor soluţii end-to-end de cloud. Noul Centrul HP de Excelenţă subliniază experienţa Computacenter Germania şi HP în zona implementărilor de cloud şi va permite extinderea centrului de relaţii cu clienţii al Computacenter Germania din localitatea Ratingen.


„Suntem încântaţi să fim primii care găzduiesc un Centru HP de Excelenţă în domeniul tehnologiei de cloud computing în EMEA. Cloud-ul schimbă fundamental modul în care utilizăm şi consumăm tehnologia. Avem o echipă de arhitecţi şi ingineri de soluţii IT care le stau oricând la dispoziţie clienţilor noştri, iar acest centru nou ne va permite să demonstrăm adevărata putere a cloud-ului”, a declarat Reiner Louis, membru al board-ului Computacenter Germania.


Centrul HP de Excelenţă în domeniul tehnologiei de cloud computing reprezintă o investiţie comună realizată de HP şi de partenerii săi de distribuţie. Centrele sunt construite pe baza soluţiei HP CloudSystem, care combină arhitectura de Infrastructură Convergentă HP cu software HP Cloud Service Automation pentru construcţia şi administrarea unificată a serviciilor de cloud în modele de implementare private, publice sau hibride. Ele fac, de asemenea, parte dintr-un program de sponsorizare oferit de HP Software pentru susţinerea partenerilor prin resurse, traininguri şi programe go-to-market pentru proiecte de cloud, inclusiv software licenţiat şi SaaS.


„Centrele HP de Excelenţă reprezintă un element cheie al programului de cloud pe care l-am dezvoltat pentru canalul de distribuţie din EMEA şi suntem hotărâţi să ne extindem soluţiile de infrastructură pentru aceste centre pentru a le permite partenerilor de distribuţie să îşi transforme spaţiul în zone potrivite pentru demonstraţii de cloud. Suntem nerăbdători să lucrăm alături de Computacenter Germania în cadrul acestui prim centru şi sperăm să deschidem tot mai multe astfel de centre în regiune”, a spus Barbara Hallmanns, Converged Infrastructure Channel Sales Manager, HP Enterprise Business EMEA.


Cel mai important eveniment HP pentru clienţi, HP DISCOVER, va avea loc între 29 noiembrie şi 1 decembrie la Viena, Austria. Acest eveniment le prezintă companiilor modul prin care pot iniţia procesul de transformare într-o companie Instant-On.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite