Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

D-Link lanseaza camera HD DCS-3716

06 Decembrie 2011



D-Link îsi extinde portofoliul de solutii de supraveghere IP si anuntă lansarea camerei DCS-3716 pentru afaceri si versiunea profesională a software-ului de management D-ViewCam. Camera IP, proiectată pentru companiile mari, prezintă un sensor de 3 Megapixeli, acest model fiind potrivit pentru supravegherea clădirilor sau spatiilor ce necesită rezolutie superioară a imaginii, cum ar fi siguranta rutieră.
Cu noua cameră D-Link DCS-3716, firmele îsi pot extinde sau reinstala cu usurintă infrastructura IP existentă pentru supraveghere. În acest context, camera suportă, printre altele, standardul ONVIF (Open Network Video Interface Forum). Prezintă protocoale standardizate, fiind astfel compatibile cu dispozitive realizate de diferiti producători.
Formatele de compresie tip Motion JPEG, MPEG-4 si H.264 ajută la reducerea spatiului de stocare necesar: minimizează necesitătile de storage pentru filmările în timp real si are nevoie de lătime de bandă mai putină, limitând astfel încărcarea retelei. Mai mult, camera DCS-3716 full HD prezintă detector de miscare integrat si este echipată cu senzor de tip wide dynamic range (WDR). Aceasta înseamnă că imaginea este clară chiar si într-un mediu cu contrast ridicat cu multiple expuneri în timp real si poate, de exemplu, să recunoască o persoană ce stă cu spatele în lumina soarelui. Cu ajutorul filtrului de infrarosu IR-Cut face ca acest model de cameră să identifice obiecte în miscare chiar si atunci când este întuneric. Camera poate fi alimentată si de un dispozitiv de tip PoE.


Camera intră pe piată împreună cu noul software de management D-ViewCam DCS-220, ce răspunde oricăror solicitări impuse de solutiile moderne de supraveghere IP. Începând de acum, această versiune profesională este oferită pentru toate camerele D-Link pentru afaceri si administrează simultan max. 32 camere dintr-un punct central. Mai mult, până la 16 utilizatori pot accesa în acelasi timp înregistrările de pe Internet folosind serviciul de vizualizare web – practic, software-ul nu necesită instalare pe fiecare calculator, este suficient un browser web.
Fiecare cameră se livrează cu o versiune de test de 30 zile a softare-ului de management DCS-220. La expirarea perioadei de test, utilizatorul poate opta pentru achizitionarea versiunii profesionale DCS-220 sau poate folosi versiunea gratuită D-ViewCam DCS-100.


Camera DCS-3716 pentru afaceri si software-ul D-ViewCam DCS-220 sunt deja disponibile în România.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite