Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

Asociere MasterCard-Western Union

08 Decembrie 2011



MasterCard şi compania Western Union au anunţat un acord global care va face plăţile electronice, inclusiv cele pe carduri preplătite şi transferurile de bani, mai eficiente şi mai convenabile pentru utilizatorii din întreaga lume.


În prezent, la nivel global, aproximativ 2,5 miliarde de adulţi nu beneficiază de serviciile financiare de care au nevoie, iar în SUA mai mult de un sfert din populaţia adultă este exclusă de la servicii financiare de bază.


MasterCard şi Western Union colaborează, încă de acum un an, pentru a oferi servicii pe carduri preplătite. Parteneriatul global transformă MasterCard în marca preferată pentru programele preplătite sponsorizate de Western Union, iar Western Union devine serviciul de transfer de bani preferat de MasterCard. Consumatorii vor avea, astfel, acces la o reţea globală de transfer şi alimentare de bani pe carduri preplătite. Posesorii de carduri preplătite sub mărcile Western Union şi MasterCard vor putea să-şi încarce cardurile în locaţiile MasterCard rePower şi în agenţiile Western Union participante.


Western Union şi MasterCard simplifică transferul de bani pentru consumatori, făcând reţelele lor de plăţi electronice interoperabile. Clienţii Western Union vor putea să aranjeze ca un transfer de bani să ajungă direct la un posesor de MasterCard, eligibil. Cei care trimit bani vor avea posibilitatea să plătească pentru transferuri printr-un card sau cont, marca MasterCard, şi să transfere fondurile printr-o agenţie Western Union.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite