Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Viteza de reacţie, transparenţa afacerii şi stimularea creativităţii angajaţilor sunt atuurile companiilor româneşti care utilizează sisteme Business Intelligence

21 Decembrie 2011




„Eu dintotdeauna am făcut BI în companie, însă cu mijloace incomparabile, cu o suită de programatori, dar cu limitele vizavi de programare, de viteză, acurateţe, corectitudine etc. Prin urmare, saltul la SeniorVisualBI este masiv. Sunt unele detalii care ne <<taxează>> foarte tare, care ţin de esenţa business-ului şi pe care le vom avea cu SeniorVisualBI, cum ar fi obţinerea de statistici de vânzări, ca să poţi prepara comenzile pentru furnizori“, declară Horaţiu Vonica, Director Rocast.


Accesul la informaţie prin BI nu mai este limitat de componenta hardware. Rapoartele pot fi accesate din orice locaţie, prin internet, indiferent că vorbim de un device de tip desktop sau unul mobil, precum un iPad, iar rapoartele obţinute pot fi împărtăşite oricui sau pot fi exportate în format static, respectând politicile de securitate.


Aceste soluţii sunt accesibile din punct de vedere al costurilor, raportat la beneficiile obţinute. În cazul SeniorVisualBI, licenţierea se face la nivel de companie, ceea ce înseamnă că un număr nelimitat de angajaţi poate utiliza sistemul performant de raportare.


Astăzi, indiferent de dimensiunea organizaţiei, este imperativ ca ea să funcţioneze la capacitate maximă şi să exploateze resursele de care dispune în mod eficient. Între acestea, cea mai importantă resursă este informaţia. Ea există în fiecare companie, însă modul în care este manipulată şi folosită face diferenţa între afacerile de succes şi celelalte. Un sistem BI oferă în orice moment perspectiva corectă asupra afacerii şi a mediului în care activează. Acest beneficiu, împreună cu tehnologia folosită, care pune accent pe disponibilitatea informaţiilor, interactivitate şi flexibilitate crescută, sunt elementele care susţin transformarea sistemelor BI în soluţii indispensabile pentru orice companie.


Lori Haiducescu, Director de Operaţiuni Senior Software
www.seniorerp.ro



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite