Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

4PSA VoipNow Cloud OnDemand, desemnat Produsul Anului 2011 de catre INTERNET TELEPHONY

17 Ianuarie 2012VoipNow Cloud OnDemand, soluția software de comunicații găzduită în infrastructura de tip Cloud de către 4PSA se numără printre Produsele Anului 2011 desemnate de prestigioasa publicație americană INTERNET TELEPHONY. Suita VoipNow Professional a câștigat pentru prima oară acest premiu în 2010, iar această nouă distincție nu face decât să confirme preocuparea constantă și pasiunea cu care 4PSA continuă să inoveze domeniul Comunicațiilor Unificate.
TMC, editorul INTERNET TELEPHONY, a prezentat argumentele pentru care soluția 4PSA a fost distinsă cu acest premiu, prin intermediul lui Rich Tehrani, CEO TMC: "Cu mare bucurie acordăm acest premiu 4PSA. Editorii INTERNET TELEPHONY au verificat calitatea și caracterul inovator al platformei VoipNow Cloud OnDemand și au fost în măsură să confirme faptul că aceasta oferă soluții reale pe piață. Felicităm întreaga echipă 4PSA pentru pasiunea cu care continuă să dezvolte tehnologii avansate de comunicații IP.
"Am fost deosebit de încântați să aflăm că platforma VoipNow Cloud OnDemand a fost distinsă cu acest premiu prestigios. Soluția noastră oferă beneficii mai mult decât evidente furnizorilor de servicii și companiilor. Îi ajută să ofere, la rândul lor, servicii de Comunicații Unificate utilizatorilor care se află în continuă expansiune, fără să necesite alegerea, planificarea, administrarea și menținerea unor infrastructuri complexe", a declarat Mike Ross, Președintele 4PSA America.
VoipNow Cloud OnDemand combină o infrastructură de mare performanță și suita software VoipNow Professional, permițându-le provider-ilor și firmelor din întreaga lume să ofere în mod instant servicii eficiente și flexibile de Comunicații Unificate. "VoipNow Cloud OnDemand furnizează numeroase facilități în Cloud, precum VoIP, apeluri video, fax, conferințe, mesagerie instantanee, meniuri vocale interactive, sistem complet de facturare, suport pentru auto-provizionarea telefoanelor și multe altele", a completat Mike Ross.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite