Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

SIVECO a participat la BETT 2012

20 Ianuarie 2012



Între 11 - 14 ianuarie, Londra a găzduit cel mai important eveniment din lume dedicat tehnologiei în educaţie, expoziţia BETT Show 2012. Peste 600 de companii au prezentat cele mai inovative soluţii pentru educaţia secolului XXI, ce au atras 30.000 de vizitatori din întreaga lume.


Compania SIVECO Romania a participat la acest targ, pentru a prezenta inovaţiile sale în materie de conţinut educaţional pe dispozitive multi-touch şi augmented reality.
În cadrul expoziţiei, SIVECO Romania a prezentat o aplicaţie educaţională interactivă, ce poate fi vizualizată pe dispozitive multi-touch. Conţinutul educaţional AeL permite controlul cu toată palma, cu mai multe degete de către unul sau mai mulţi utilizatori în acelasi timp.
De asemenea, SIVECO Romania a prezentat Augmented Reality, soluţie educaţională ce oferă cea mai avansată experienţă de învăţare. Augmented Reality permite interacţiunea între utilizator şi un obiect virtual, a cărui mişcare poate fi controlată de către utilizator şi redată prin senzori digitali în timp real. Utilizând doar o camera video şi un calculator, utilizatorii pot manevra cu mare uşurinţă diverse obiecte educaţionale virtuale.


„Produsele dezvoltate de compania noastră sunt utilizate cu succes de peste 15 milioane de beneficiari pe trei continente şi ne dorim să devenim un nume de referinţă mondial în dezvoltarea de soluţii de eLearning. SIVECO Romania este un promotor în adaptarea tehnologiei de ultimă generaţie pentru educaţie şi este o prezenţă cu notorietate la acest gen de evenimente”, a declarat Florian Ciolacu, Preşedinte Vânzări Internaţionale în cadrul SIVECO Romania.


În acest an, SIVECO Romania a participat la BETT Londra în parteneriat cu Ministerul Educaţiei din Emiratele Arabe Unite, cu care a semnat un acord strategic, care include şi schimbul de experienţă şi bune practici, organizarea de seminarii şi workshop-uri de diseminare a eLearning-ului, participarea la conferinţe şi manifestări ştiinţifice.


SIVECO Romania derulează proiecte complexe de eLearning în ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Orientul Apropiat şi ţările CIS.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite